Domovská stránka > C > Co Je To Extrahovat Soubory?

Co je to extrahovat soubory?

extrahovat - slovo označující rozbalování souboru, v němž jsou zkomprimovány jiné soubory (například v programu WinZip či WinRar). Zkomprimováním souborů se zmenšuje jejich velikost, aby nezabíraly tolik prostoru a bylo možné je nahrát na malý disk či snadno poslat emailem.

Přečtěte si více

Když to vezmeme v úvahu, co je setup exe?

Pokud se instalace nespustí automaticky, najděte na disku instalační soubor programu. Obvykle má název Setup.exe nebo Install.exe. Otevřením tohoto souboru spustíte instalaci. Co znamená extrahovaný? Z latiny - extrahovat znamená získat z něčeho výtažek. Tento výraz se používá zejména ve farmacii a kosmetice. Na obalech různých přípravků se můžeme často dočíst, že obsahují výtažek čili extrakt např. z nějaké léčivé byliny.

Také, co je to zip soubor?

ZIP je populární, všeobecně rozšířený souborový formát pro kompresi a archivaci dat. ZIP soubor vytvořený kompresí obsahuje jeden či více komprimovaných souborů, což ve výsledku pomůže zredukovat velikost uložených dat. Lidé se také ptají, jak se zipuje soubor? Označíme soubory, které chceme vložit do ZIP archivu a pravým tlačítkem otevřeme nabídku možností, kde vybereme „Odeslat \ Komprimovat složka (metoda ZIP)“. Vybrané soubory jsou vloženy do nového souboru s připonou ZIP.

Jak Zazipovat soubor s heslem?

Jedním z možných řešení je použití programu 7-Zip, který se po instalaci integruje do Průzkumíka. Na souboru (případně složce), který se má komprimovat („zazipovat“), klikněte pravým tlačítkem myši, zvolte 7-Zip a následně Přidat do archivu… Tak jak stáhnout zazipovaný soubor? Takto vypadá soubor v zipu. Abyste jej mohli otevřít, klikněte na něj v průzkumníkovi pravým tlačítkem myši a klikněte na Extrahovat vše. Vyberte cílovou složku, abyste mohli rozbalit komprimované soubory či adresář a dále klikněte na Extrahovat. Soubory se „rozbalí“ na pevný disk na požadované místo.

Co je to za soubor s koncovkou RAR?

RAR je proprietární bezeztrátový kompresní algoritmus, souborový formát a zároveň název komerčního programu pro MS-DOS, jenž byl pro komprimaci, resp. archivaci, souborů tímto algoritmem původně – v roce 1993 – vyvinut. Když to vezmeme v úvahu, jak udělat ze souborů rar? Pokud chcete WinRAR použít k vytvoření RAR souboru:

  1. Označte soubory (složku), které chcete zabalit.
  2. Klikněte na některý z nich pravým tlačítkem myši.
  3. Z nabídky vyberte „Add to archive…“.

Jak převést ZIP do PDF?

Otevřete naši bezplatnou webovou stránku pro převod ZIP k PDF. Kliknutím do oblasti přetažení souboru nahrajte soubor ZIP nebo přetáhněte soubor ZIP něj. Klikněte na tlačítko Převést. Vaše ZIP soubory budou nahrány a převedeny do PDF formátu výsledků.

By McQuade

Jak poslat soubor v ZIP? :: Jak oříznout strany videa?
Užitečné odkazy