Domovská stránka > J > Jak Zjistit Puvod Iphone Podle Imei?

Jak zjistit puvod Iphone podle IMEI?

Na webových stránkách iUnlocker.com lze zjistit stáří telefonu po zadání IMEI nebo sériového čísla. Oba tyto identifikátory naleznete v Nastavení → Obecné → Informace.

Přečtěte si více

Co je IMEI Samsung?

Modelový kód, sériové číslo a IMEI najdete na zadní straně zařízení a také na originálním obalu. Pokud zde nejsou čitelné, je možné je zobrazit přímo v zapnutém zařízení. Stačí zapnout aplikaci Telefon, místo telefonního čísla zadat kód *#06# a potvrdit ho zeleným tlačítkem volat. Co je to sériové číslo? Sériové číslo je jedinečné číslo nebo šňůra znaků, které identifikují produkt. I když jakýkoli produkt může mít sériové číslo, je běžný zejména pro elektroniku, jako je například počítače, mobilní zařízení a audio a video zařízení. Protože sériová čísla jsou jedinečná, lze je použít k identifikaci konkrétního zařízení.

A další otázka, jak zjistit sériové číslo xiaomi?

IMEI z obalu

IMEI je vždy uveden na obalu vašeho telefonu, resp. na originální krabičce. Stačí ji otočit a IMEI si přečíst. Vedle něj tu jistě bude i MEID (mobile equipment identifier) nebo sériové číslo vašeho telefonu.
Také, jak zjistit id zařízení? Pokud chcete zařízení identifikovat, klikněte na něj pravým tlačítkem myši a z nabídky vyberte »Vlastnosti«. Přejděte na záložku »Podrobnosti« a v části »Vlastnost« se otevře seznam. Ve většině případů najdete požadované informace pod vlastností »ID hardwaru«.

Jak zjistit IMEI Motorola?

Pro vyvolání kódu IMEI na displeji mobilního telefonu stiskněte klávesy *#06#. Jak vyhledat vypnuty mobil? Android i iOS jednou za čas odesílají na vzdálené servery informaci o své poloze. Pokud jste si tuto funkci nevypnuli, můžete se v aplikacích Hledat (iPhone a iOS) a Najít moje zařízení (Android) zobrazit poslední známou polohu. Další možnost bohužel neexistuje a nalézt vypnuté zařízení jednoduše není možné.

Jak zjistit polohu telefonu přes WhatsApp?

Sdílení aktuální polohy

  1. Přístup aplikace WhatsApp k vaší poloze povolíte v Nastavení telefonu > Aplikace a oznámení > Pokročilé > Oprávnění aplikace > Poloha > povolte možnost WhatsApp.
  2. Otevřete individuální či skupinový chat.
  3. Klepněte na Připojit > Poloha > Sdílet aktuální polohu.
Jak zjistit polohu telefonu tajné? Snoopza. Tento program vám umožní sledovat osoby prostřednictvím mobilního telefonu. Je to bezplatný program, s jehož pomocí můžete nahrávat hovory, sledovat polohy telefonu, zobrazovat textové zprávy, kameru, snímky obrazovky, ale také sociální sítě. Aplikaci musíte nainstalovat do přístroje toho, koho chcete sledovat

Jak vysledovat SIM kartu?

Lokalizace SIM funguje na principu služby Kde je… . To znamená, že koncový zákazník respektive uživatel SIM musí dodat partnerovi tak zvaný LPIN, na základě kterého bude moci partner SIM lokalizovat.

By Andromache

Co všechno umí Smart TV? :: Jak se dá dohledat ukradený telefon?
Užitečné odkazy