Domovská stránka > J > Jak Se Dá Dohledat Ukradený Telefon?

Jak se dá dohledat ukradený telefon?

Na policii se dostavte s účtenkou, fakturou, krabicí nebo záručním listem s výrobním číslem IMEI, které prokáží vlastnictví telefonu. Příslušník s vámi sepíše protokol a zadá telefon do databáze. Proto už při koupi mobilního telefonu pamatuje, že si máte ověřit, zda souhlasí výrobní číslo (IMEI) telefonu s obalem.

Přečtěte si více

Jak zjistit IMEI telefonu?

Vaše číslo IMEI lze však snadno zobrazit, když zadáte několik znaků.

  1. Otevřete Telefon a přejděte na kartu Klávesnice.
  2. Zadejte následující kód: *#06#.
Co je IMEI 2? Kód IMEI je zkratka pro International Mobile Equipment Identity. Je to jedinečný patnáctimístný místný kód používaný k identifikaci každého mobilního telefonu, který je používán v rámci GSM sítě. Ukládá se v takzvaném Equipment Identity Register (EIR).

Jak vypadá IMEI?

Čísla IMEI mobilních telefonů mobilní operátor ukládá do registru mobilních zařízení (EIR). Po nahlášení krádeže mobilního telefonu operátoru je možné zablokovat zařízení s daným IMEI, takže jej v příslušné mobilní síti nelze používat. IMEI je patnáctimístné číslo, které lze zapsat ve formátu ZZnnnn-MM-nnnnnn-X. Jak lokalizovat ztracený telefon? Find My Device je služba, kterou zdarma nabízí přímo Google a má ji téměř každý telefon s Androidem. Při hledání vám pomůže internet a GPS. Pokud GPS v telefonu nemáte zapnutou, můžete jej alespoň prozvonit nebo uzamknout heslem na dálku a poctivému nálezci poslat zprávu s kontaktními údaji.

Lidé se také ptají, jak vystopovat mobilni telefon?

Kromě zobrazování historie polohy na mapách nabízí Google ještě speciální stránku pro případ, že telefon nemůžete najít. Jste doma sami a potřebujete jej prozvonit. Nebo vám jej ukradli a rádi byste jej dohledali. Přejděte na adresu www.google.com/android/find. A další otázka, jak najit telefon podle sim? Sledovač polohy SIM karty–nejlepší bezplatná aplikace pro sledování polohy telefonu. Stáhněte si sledovač polohy SIM karty, abyste mohli sledovat umístění telefonu pomocí čipu. Tento sledovač pro mobilní telefony pro Android vám také umožňuje získat mnohem užitečnější informace o cílové osobě.

Jak zjistit typ telefonu podle IMEI?

Otevřete prohlížeč a přejděte na IMEI.info. Zde zadejte své telefonní číslo 15místné číslo IMEI. Dokončete ověření captcha a klikněte na Check. Ukáže vám podrobnosti o telefonu, včetně modelu a čísla modelu telefonu. Kde najdu vyrobni číslo mobilu? V závislosti na vašem zařízení může být vaše IMEI, sériové číslo a číslo modelu vytištěno na zadní straně nebo pod vyjímatelnou baterií. U zařízení s vyjímatelnou baterií bude číslo IMEI na různých místech v závislosti na vašem modelu. Obvykle se nachází pod baterií a je vytištěn na telefonu ve spodní části zařízení.

Jak zjistit IMEI na iphonu?

Přejděte do Nastavení > Obecné a klepněte na Informace. Vyhledejte sériové číslo. Pro čísla IMEI/MEID a ICCID možná bude třeba sjet trochu dolů. Pokud tyto informace potřebujete zkopírovat do registračních formulářů nebo formulářů podpory Apple, podržte na čísle prst a klepněte na Kopírovat.

By Karrie Smiglewski

Jak zjistit puvod Iphone podle IMEI? :: Co je to Siri?
Užitečné odkazy