Domovská stránka > J > Jak Zjistit Imei V Telefonu?

Jak zjistit IMEI v telefonu?

Vaše číslo IMEI lze však snadno zobrazit, když zadáte několik znaků.

  1. Otevřete Telefon a přejděte na kartu Klávesnice.
  2. Zadejte následující kód: *#06#.

Přečtěte si více

Může se také zeptat, jak zjistit typ telefonu podle imei?

Otevřete prohlížeč a přejděte na IMEI.info. Zde zadejte své telefonní číslo 15místné číslo IMEI. Dokončete ověření captcha a klikněte na Check. Ukáže vám podrobnosti o telefonu, včetně modelu a čísla modelu telefonu. A další otázka, kde najdu vyrobni číslo mobilu? V závislosti na vašem zařízení může být vaše IMEI, sériové číslo a číslo modelu vytištěno na zadní straně nebo pod vyjímatelnou baterií. U zařízení s vyjímatelnou baterií bude číslo IMEI na různých místech v závislosti na vašem modelu. Obvykle se nachází pod baterií a je vytištěn na telefonu ve spodní části zařízení.

Jak vypadá IMEI telefonu?

IMEI je patnáctimístné číslo, které lze zapsat ve formátu ZZnnnn-MM-nnnnnn-X. První skupina je tzv. type approval code (TAC) uvozený dvěma číslicemi kódu země (ZZ). Druhá skupina (MM) je kód výrobce (viz níže), třetí skupina je sériové číslo telefonu. A další otázka, jak zjistím imei samsung? Pro vyvolání kódu IMEI na displeji mobilního telefonu stiskněte klávesy *#06#.

Jak zjistit IMEI na iphonu?

Přejděte do Nastavení > Obecné a klepněte na Informace. Vyhledejte sériové číslo. Pro čísla IMEI/MEID a ICCID možná bude třeba sjet trochu dolů. Pokud tyto informace potřebujete zkopírovat do registračních formulářů nebo formulářů podpory Apple, podržte na čísle prst a klepněte na Kopírovat. Jak zjistit typ mobilního telefonu? Informaci o vlastněném typu zjistíte také přímo v zapnutém telefonu. Stačí jít do Nastavení -> O zařízení -> Číslo modelu.

Když to vezmeme v úvahu, jak zjistit puvod iphone podle imei?

Na webových stránkách iUnlocker.com lze zjistit stáří telefonu po zadání IMEI nebo sériového čísla. Oba tyto identifikátory naleznete v Nastavení → Obecné → Informace. Může se také zeptat, jak overit telefon? Zařízení Android je offline

  1. Na přihlašovací stránce Google zadejte své uživatelské jméno a heslo.
  2. Pokud se zobrazí obrazovka „Ověřte, že jste to vy“, klepněte na Další způsoby ověření Získat bezpečnostní kód z telefonu Android.
  3. Postupujte podle pokynů na obrazovce.

Jak zjistit ID zařízení?

Pokud chcete zařízení identifikovat, klikněte na něj pravým tlačítkem myši a z nabídky vyberte »Vlastnosti«. Přejděte na záložku »Podrobnosti« a v části »Vlastnost« se otevře seznam. Ve většině případů najdete požadované informace pod vlastností »ID hardwaru«.

By Batruk

Jak zjistit sériové číslo? :: Co je to myš?
Užitečné odkazy