Domovská stránka > C > Co Všechno Umí Smart Tv?

Co všechno umí Smart TV?

Co dnes umí chytré televize

  1. Nezapomeňte na HbbTV.
  2. Přístup k domácím médiím zajistí DLNA.
  3. Web, YouTube i Facebook jako samozřejmost.
  4. Netflix, HBO GO, Voyo, Sledování.tv a další online služby.
  5. Telefonování přes televizi.
  6. Nechybí ani hry.
  7. Těšit se můžete i na hudbu.
  8. Další aplikace si doinstalujete stejně jako do telefonu.

Přečtěte si více

Jak udělat z televize chytrou televizi?

iGoogle Chromecast

Například můžete přes mobil pouštět na televizi YouTube. Každopádně od doby, co je v nabídce Chromecast Google TV, lze na tato zařízení i přímo instalovat aplikace podobně, jako na telefon telefon, chytrou televizi, nebo multimediální centra s Android TV / Google TV.
Lidé se také ptají, co je funkce smart tv? Ze svého tabletu, mobilního telefonu nebo notebooku můžete v reálném čase přenášet obsah na obrazovku televizoru. To se nazývá "streaming" a u Samsung Smart TV vám s ním pomůže aplikace SmartThings, která umí jak streamovat obsah, tak vaše mobilní zařízení proměnit na dálkové ovládání TV.

Jak funguje Smart TV Box?

Co umí Android TV box

Jednoduše řečeno se jedná o malou krabičku, kterou propojíte s vaší televizí pomocí kabelu. Android TV boxy využívají operační systém Android, na něhož jste zvyklí z vašich mobilních telefonů. A právě tohle je obrovská výhoda, díky níž si můžete váš TV box propojit s mobilem.
Jak se ovlada Smart TV? Jak ovládat Android TV telefonem?

  1. Stáhněte si aplikaci Android TV Remote Control (můžete jednoduše kliknout i na ikonu výše)
  2. Jakmile ji nainstalujete, máte dvě možnosti spojení s konkrétním Android TV zařízením.
  3. Po úspěšném připojení v aplikaci vyberete dané televizní zařízení
  4. Můžete začít virtuální ovladač používat.

Co to znamená SMART?

SMART – zkratka pro „Self-Monitoring Analysis And Reporting Technology“. Používá se k ochraně a předcházení chybám pevných disků. SMART technologie sleduje a analyzuje pevné disky, pak kontroluje jejich stav, a umožňuje zjistit, jestli vznikly nějaké problémy. Jak dostat Wi-Fi do televize? Postup, jak wifi na tv nastavit, je podobný, jako když připojujete svůj mobil na wifinu. Stačí znát název wi-fi sítě a heslo, to pak nastavíte v televizi. Konkrétně u TV Samsung stačí na dálkovém ovladači stisknout tlačítko Settings, v menu vybrat volbu Otevřít nastavení sítě.

Co umí televize s Wi-Fi?

Wi-Fi připojení je zpravidla součástí většiny Smart TV, protože přes internet nejenže stahujete aplikace, ale také například přehráváte obsah z oblíbených streamovacích služeb. Většina televizí nabízí také možnost připojení k internetu přes klasický ethernet kabel. Podle toho, jak spustit netflix na stare tv? Připojení s využitím druhé obrazovky aplikace Netflix

  1. Připojte vaše mobilní zařízení do stejné sítě Wi-Fi jako televizi.
  2. Spusťte aplikaci Netflix zároveň na televizi i mobilním zařízení.
  3. Přihlaste se ke stejnému účtu Netflix na televizi i mobilním zařízení.
  4. Vyberte ikonu Cast.

Jak poznat Smart TV?

Chytrý televizor je druh televizoru, který je proti standardnímu televizoru vybaven funkcemi, které z televizoru učiní interaktivní nástroj. Na rozdíl od klasického televizoru, u kterého nemají diváci na obsah a čas vysílání žádný vliv, si v případě chytrého televizoru může divák vybrat, co a kdy chce sledovat.

By Marquez

Jak funguje Android TV? :: Jak zjistit puvod Iphone podle IMEI?
Užitečné odkazy