Domovská stránka > J > Jak Zjistit Typ Telefonu Podle Imei?

Jak zjistit typ telefonu podle IMEI?

Otevřete prohlížeč a přejděte na IMEI.info. Zde zadejte své telefonní číslo 15místné číslo IMEI. Dokončete ověření captcha a klikněte na Check. Ukáže vám podrobnosti o telefonu, včetně modelu a čísla modelu telefonu.

Přečtěte si více

Jak vypadá IMEI telefonu?

IMEI je patnáctimístné číslo, které lze zapsat ve formátu ZZnnnn-MM-nnnnnn-X. První skupina je tzv. type approval code (TAC) uvozený dvěma číslicemi kódu země (ZZ). Druhá skupina (MM) je kód výrobce (viz níže), třetí skupina je sériové číslo telefonu. Jak zjistit IMEI Motorola? Pro vyvolání kódu IMEI na displeji mobilního telefonu stiskněte klávesy *#06#.

Jak zjistit IMEI Xiaomi?

Stejné je to se zkratkou pro IMEI, jen je samozřejmě trochu jiná: „*#06#“. Po zadání zkratky a volby „volat“ se na displeji ukáže IMEI vašeho telefonu. Platí to i pro další Android telefony. Jak zjistit IMEI na Apple? Přejděte do Nastavení > Obecné a klepněte na Informace. Vyhledejte sériové číslo. Pro čísla IMEI/MEID a ICCID možná bude třeba sjet trochu dolů. Pokud tyto informace potřebujete zkopírovat do registračních formulářů nebo formulářů podpory Apple, podržte na čísle prst a klepněte na Kopírovat.

Jak zjistit typ mobilního telefonu?

Informaci o vlastněném typu zjistíte také přímo v zapnutém telefonu. Stačí jít do Nastavení -> O zařízení -> Číslo modelu. Pokud jde o to, jak zjistit puvod iphone podle imei? Na webových stránkách iUnlocker.com lze zjistit stáří telefonu po zadání IMEI nebo sériového čísla. Oba tyto identifikátory naleznete v Nastavení → Obecné → Informace.

Lidé se také ptají, jak zjistit co mám za mobil?

Návod na zjištění přesného typu telefonu

  1. Na vytáčecí klávesnici vyťukejte kód: *#06#
  2. Následně se vám zobrazí tabulka kde uvidíte IMEI číslo.
  3. IMEI číslo zadáte do kolonky na stránce www.imei.info, kde následně potvrdíte že nejste robot a kliknete na tlačítko "check".
Co je IMEI sn? Kód IMEI je zkratka pro International Mobile Equipment Identity. Jedná se o jedinečný patnáctimístný místný kód používaný k identifikaci každého mobilního telefonu, který je používán v rámci GSM sítě.

Co je IMEI Samsung?

Modelový kód, sériové číslo a IMEI najdete na zadní straně zařízení a také na originálním obalu. Pokud zde nejsou čitelné, je možné je zobrazit přímo v zapnutém zařízení. Stačí zapnout aplikaci Telefon, místo telefonního čísla zadat kód *#06# a potvrdit ho zeleným tlačítkem volat.

By Daveta

Jak zjistit IMEI Airpods? :: Jak obnovit soubory z koše?
Užitečné odkazy