Domovská stránka > J > Jak Najít Iphone Podle Imei?

Jak Najít iPhone podle IMEI?

Postup je tedy následující:

  1. Prvně je nutné, abyste se ve vašem webovém prohlížeči přesunuli na stránky AppleSN.info.
  2. Jakmile se na stránce nástroje ocitnete, tak do textového pole vložte sériové číslo (či IMEI) vašeho zařízení.
  3. Po vepsání stačí, abyste klepnuli na ikonu lupy, čímž se spustí vyhledávání.

Přečtěte si více

Můžete se také zeptat, jak najit posledni polohu iphonu?

V nastavení najeďte na iCloud a pokud jste přihlášení, sjeďte dolů, až na Najít iPhone (Find My iPhone). Ujistěte se, jestli je tam — Zapnuto (ON). Teď klikněte na Najít iPhone (Find My iPhone) a uvidíte — Odeslat poslední polohu (Send Last Location). Jak Najít iPhone přes Android? Na zařízení s operačním systémem Android otevřete webový prohlížeč a přesuňte se na stránky icloud.com. Jakmile tak učiníte, tak se přihlaste pomocí vašeho Apple ID. Po přihlášení se zobrazí seznam aplikací, ve kterém je nutné se přesunout do aplikace Najít iPhone.

Může se také zeptat, jak videt polohu iphone?

Na aktuální a poslední známou polohu vašich zařízení se můžete podívat v aplikaci Najít. Klepněte na panel Zařízení v dolní části obrazovky a potom na název zařízení, jehož polohu chcete zjistit. Je-li možné zařízení lokalizovat: Předmět se objeví na mapě, takže hned uvidíte, kde právě je. Co delat kdyz najdu iPhone? Jak postupovat, když najdete ztracený iPhone

  1. Zkontrolujte nabití zařízení Prvním krokem při nalezení ztraceného iPhonu je zajištění jeho nabití.
  2. Je aktivní kódový zámek?
  3. Zkontrolujte Zdravotní ID.
  4. Zařízení v režimu ztráty.
  5. Zeptejte se Siri.

Jak zjistím kde byl iPhone koupený?

Učiníte to tak, že si otevřete Nastavení, zde přejdete do možnosti Obecné. Poté rozkliknete první kolonku Informace a tady najdeme řádek Model – číslo, které se nachází v tomto řádku, napíšeme v celém znění do textového pole níže. Poté klikneme jen na tlačítko Zkontrolovat. Jak zjistit stáří iPhone? 1. Jak zjistit sériové číslo iPhone nebo iPad. Pokud chceme znát věk iPhonu, první věcí, kterou musíme udělat, je identifikovat jeho sériové číslo. Nakonec musíme vybrat sekci, která říká „Informace“.

Jak najít Ignorovane zařízení iPhone?

Spárování Bluetooth doplňku zrušíte tak, že klepnete na Nastavení > Bluetooth, najdete zařízení, jehož spárování chcete zrušit, klepnete na tlačítko informací a potom na Ignorovat zařízení. Tím doplněk odstraníte ze seznamu dostupných Bluetooth zařízení. Jak najit telefon přes cislo? Vyhledání telefonu podle čísla je možné pouze přes operátora

Sledování telefonu je totiž ve spoustě států, včetně Česka, nelegální. Nejenže tak neexistují žádné stránky nebo aplikace, které by vám vyhledání telefonu podle čísla umožnily, ale není to ani v moci Policie České republiky.

Jak zjistit polohu kamarada?

Google vymyslel aplikaci, kde vzájemně naleznete svojí polohu. Zázrak se jmenuje Google Trusted Contacts a funguje prakticky velmi jednoduše: přidáte blízké přátele, rodinu nebo kohokoli komu věříte a povolíte jim polohu zobrazovat. U slova “povolíme” se ještě krapet pozastavíme.

By Seka Sohanlal

Jak sdilet polohu mezi Iphony? :: Jak naskenovat text do telefonu?
Užitečné odkazy