Domovská stránka > C > Co Se Dá Zjistit Podle Imei?

Co se dá zjistit podle IMEI?

Číslo IMEI (International Mobile Equipment Identity) je jedinečné číslo pro identifikaci zařízení mobilní sítě. Má 15 číslic a je přiřazen ke každému legitimnímu telefonu. Číslo IMEI se hodí při nákupu nového nebo použitého telefonu - můžete jej použít k ověření legitimity telefonu.

Přečtěte si více

Jak zjistit IMEI Xiaomi?

Stejné je to se zkratkou pro IMEI, jen je samozřejmě trochu jiná: „*#06#“. Po zadání zkratky a volby „volat“ se na displeji ukáže IMEI vašeho telefonu. Platí to i pro další Android telefony. Kde najdu sériové číslo iphonu? Sériové číslo nebo IMEI/MEID je možné najít na několika místech.

  1. V prohlížeči přejděte na appleid.apple.com.
  2. Přihlaste se tím Apple ID, které používáte na svém zařízení.
  3. Vyberte část Zařízení. Sériové číslo a IMEI/MEID si zobrazíte výběrem svého zařízení.

Kde najdu vyrobni číslo mobilu?

V závislosti na vašem zařízení může být vaše IMEI, sériové číslo a číslo modelu vytištěno na zadní straně nebo pod vyjímatelnou baterií. U zařízení s vyjímatelnou baterií bude číslo IMEI na různých místech v závislosti na vašem modelu. Obvykle se nachází pod baterií a je vytištěn na telefonu ve spodní části zařízení. Jak zjistit ID zařízení? Pokud chcete zařízení identifikovat, klikněte na něj pravým tlačítkem myši a z nabídky vyberte »Vlastnosti«. Přejděte na záložku »Podrobnosti« a v části »Vlastnost« se otevře seznam. Ve většině případů najdete požadované informace pod vlastností »ID hardwaru«.

Jak zjistit nazev telefonu?

Nastavení telefonu

Informaci o vlastněném typu zjistíte také přímo v zapnutém telefonu. Stačí jít do Nastavení -> O zařízení -> Číslo modelu.
Co znamená IMEI na iphone? Mezinárodní identifikační číslo mobilního zařízení (IMEI) je jedinečné identifikační číslo, které mají všechny mobilní telefony a chytré telefony. Obvykle sestává z 15 číslic. Sériové číslo vašeho zařízení je jedinečný kód, který výrobce přiřadí telefonu. Žádná dvě sériová čísla nejsou stejná.

Jak zjistit puvod Iphone podle IMEI?

Na webových stránkách iUnlocker.com lze zjistit stáří telefonu po zadání IMEI nebo sériového čísla. Oba tyto identifikátory naleznete v Nastavení → Obecné → Informace. Jak zjistit zaruku na iPhone? Jak zjistit číslo smlouvy nebo doklad o záručním krytí

  1. Přejděte na stránku mysupport.apple.com.
  2. Přihlaste se svým Apple ID.
  3. Vyberte své zařízení.
  4. Klikněte na Zobrazit doklad o záručním krytí. Pokud doklad o záručním krytí nevidíte, ujistěte se, že máte pro své Apple ID zapnuté dvoufaktorové ověření.

Jak zjistit datum nakupu iPhone?

Jak zjistit přesný datum zakoupení iPhonu

Sériové číslo najdete v Nastavení, kde rozkliknete záložku Obecné, a poté možnost Informace. Zde poté stačí sjet k řádku Sériové číslo. Zároveň můžete k identifikaci zařízení využít také IMEI, které si můžete zobrazit také v Informacích, anebo po vytočení čísla *#06*.

By Forras

Jak si ověřit iPhone? :: Co znamená 0 00?
Užitečné odkazy