Domovská stránka > J > Jak Vytvořit Záhlaví Ve Wordu?

Jak vytvořit Záhlaví ve Wordu?

název kapitoly. Vyberte příslušný oddíl (nastavte do něj kurzor a klepněte levým tlačítkem myši). Zvolte příkaz Zobrazit > Záhlaví a zápatí, zobrazí se panel nástrojů Záhlaví a zápatí. V panelu nástrojů nesmí být stisknuto tlačítko Stejné jako minulé (pozor v implicitním nastavení Wordu je tlačítko stisknuté).

Přečtěte si více

Tak jak zrušit zápatí ve wordu?

Přejděte na Vložení > Záhlaví nebo Zápatí a potom na Odebrat záhlaví nebo Odebrat zápatí. Pokud má dokument víc oddílů, opakujte tento postup u každého z nich. Jak odstranit zápatí? Změna nebo odstranění záhlaví nebo zápatí z první stránky

Poklikejte na oblast záhlaví nebo zápatí první stránky. Zkontrolujte, jestli je vybraná jiná první stránka. Pokud ne: Zvolte možnost Jiné na první stránce.

A další otázka, jak upravit zápatí v powerpointu?

Nahoře v podokně miniatur klikněte na předlohu snímků, kterou chcete změnit. V předloze snímků zvýrazněte libovolné prvky zápatí (třeba datum, text zápatí nebo číslo snímku) a pak na kartě Domů zvolte ve skupinách Písmo a Odstavec požadované písmo. Jak ukončit číslování stránek ve Wordu? Odebrání čísel stránek

  1. Přejděte na Vložení > Číslo stránky a zvolte možnost Odebrat čísla stránek.
  2. Pokud není tlačítko Odebrat čísla stránek dostupné nebo pokud se některá čísla stránek stále zobrazují, dvakrát klikněte do záhlaví nebo zápatí, vyberte číslo stránky a stiskněte klávesu Delete.

Jak rozdělit stránky ve Wordu?

V rámci Microsoft Word 2010, 2007 (možná i dalších) byla možnost rozdělení zobrazení na 2 části. Pro tuto funkčnost stačilo pomocí myši zobrazení rozdělit na 2; tento "rozdělovník" byl vpravo nahoře nad standardním posuvníkem stránky. Stejnou funkčnost měl i Excel. Jak rozdělit dokument ve Wordu? ❓ Jak mohu rozdělit dokument WORD? Nejprve je třeba přidat soubor pro rozdělení: přetáhněte soubor WORD nebo klikněte dovnitř bílé oblasti a vyberte soubor. Poté klikněte na tlačítko „Rozdělit“. Po dokončení dokumentu Split WORD můžete stáhnout soubory výsledků.

Jak oddělit záhlaví čarou?

Příkaz pro její vložení najdete v kartě »odstavec«, ve starších verzích Wordu pak v nabídce »Formát | Ohraničení a stínování« pod tlačítkem »Vodorovná čára«. Jak formátovat záhlaví? Na stavovém řádku klikněte na tlačítko Zobrazení rozložení stránky. Vyberte text záhlaví nebo zápatí, který chcete změnit. Na kartě Domů ve skupině Písmo nastavte možnosti formátování, které chcete použít pro záhlaví nebo zápatí. Až budete hotovi, klikněte na stavovém řádku na tlačítko Normální zobrazení.

Jak změnit řádkování?

Přejděte na Domů >řádkování a mezery mezi odstavci. Vyberte Možnosti řádkovánía potom v části Mezery zvolte požadované možnosti. Pokud chcete změnit mezery před nebo za vybranými odstavci, vyberte šipku vedle před nebo za a zadejte požadovanou velikost mezery. Vyberte Nastavit jako výchozí.

By Goodard Odorizzi

Co je umístěno na základní desce? :: Jak vypadal prvni iPhone?
Užitečné odkazy