Domovská stránka > J > Jak Vypadal Prvni Iphone?

Jak vypadal prvni iPhone?

První iPhone přinesl na svou dobu nevídaně velký displej s úhlopříčkou 3,5“ s rozlišením 480 x 320 pixelů. Oproti většině tehdejších smartphonů, které většinou disponovali nepraktickou mechanickou klávesnicí a malým displejem, vypadal iPhone jako mobil z budoucnosti.

Přečtěte si více

Proč je lepší iPhone než Android?

Podpora. Pokud se v technologickém světě pohybujete již delší dobu, moc dobře víte, že Apple svým zákazníkům poskytuje aktualizace softwaru několik dlouhých let. U Androidu je největší kámen úrazu fakt, že výrobci jednotlivých telefonů nemají nad systémem plnou kontrolu, jelikož Android vyvíjí společnost Google. Co je lepší iPhone nebo Samsung? Jak si proti sobě stojí nejlepší telefony Samsung a Apple – V nejvyšší třídě nabídne Apple o chlup vyšší výkon a lepší fotoaparát. Samsung naproti tomu sází na stylus v těle, podstatně lepší displej a větší optické přiblížení fotoaparátu.

Proč přejít z Androidu na iOS?

7 důvodů, proč přejít z Androidu na iPhone

  • Bezpečnost informací Společnosti pro zabezpečení informací se jednomyslně shodují, že zařízení Apple jsou bezpečnější než zařízení Android.
  • Ekosystém Apple.
  • Snadné použití
  • Získejte nejprve ty nejlepší aplikace.
  • Apple Pay.
  • Rodinné sdílení
  • iPhony uchovávají svou hodnotu.
Podle toho, jak vyresetovat airpods? Postup resetování AirPodů a AirPodů Pro
  1. Vložte AirPody do nabíjecího pouzdra a zaklapněte víčko.
  2. Počkejte 30 sekund.
  3. Otevřete víčko nabíjecího pouzdra.
  4. Na iPhonu, iPadu nebo iPodu touch přejděte do Nastavení > Bluetooth a klepněte vedle AirPodů na tlačítko Další informace .

Jak najit ztracená sluchátka?

Některé značky nabízí u svých sluchátek funkci určení poslední polohy. Ta funguje na jednoduchém principu. Jakmile se sluchátka k telefonu připojí, aplikace si ukládá aktuální polohu. Po odpojení si zapamatuje poslední polohu, která by měla být zároveň místem, kde se sluchátka nachází. Když to vezmeme v úvahu, jak najit sluchatko? Chcete-li najít ztracená sluchátka AirPods, musíte se vybavit speciální aplikací s názvem Najít. Na svůj iPhone si jej můžete stáhnout z App Store a pokud máte chytrý telefon s Androidem, v obchodě Google Play jsou jeho protějšky, například Wunderfind. Aplikace zobrazují mapu, kde zjišťují polohu sluchátek.

Tak jak vypnout airpods?

Na iPhonu, iPadu nebo iPodu touch přejděte do Nastavení > Bluetooth. V seznamu zařízení klepněte vedle AirPodů na tlačítko Další informace . Klepněte na Potlačování hluku, Režim propustnosti nebo Vypnuto. Jak neztratit bezdrátová sluchátka? Ani ne týden po představení nových sluchátek se tak na Amazonu objevil tzv. AirPods Strap. Jde zkrátka o šňůrku, do níž sluchátka připevníte a protáhnete si ji za krkem. Bude zároveň řešením případného vypadnutí pecek, kdy zůstane sluchátko viset místo tvrdého pádu na zem.

Může se také zeptat, jak vyhledat iphone podle čísla?

Celý doporučený postup je tady: Přihlaste se na web icloud.com/find nebo k aplikaci Najít na jiném Apple zařízení. Vyhledejte své zařízení. Otevřete aplikaci Najít nebo jděte na iCloud.com a klikněte na Najít iPhone.

By Kramer Thouvenel

Jak vytvořit Záhlaví ve Wordu? :: Jak najít Ignorovane zařízení iPhone?
Užitečné odkazy