Domovská stránka > J > Jak Zrušit Propojení Záhlaví Ve Wordu?

Jak zrušit propojení záhlaví ve Wordu?

Vyberte Rozložení > konce > Další stránka. Poklikejte na záhlaví nebo zápatí na první stránce nového oddílu. Kliknutím na Propojit s předchozím tuto možnost vypněte, a zrušte tak propojení záhlaví nebo zápatí s předchozím oddílem.

Přečtěte si více

Jak zkopírovat záhlaví?

Chcete-li zkopírovat stránku se záhlaví a zápatí stránky ze zdrojového dokumentu a poté ji vložit do nového dokumentu Word. Postupujte prosím následovně: 1. Otevřete zdrojový dokument, ze kterého stránku zkopírujete, a kliknutím zobrazte značky odstavců a symboly formátování Domů > Zobrazit / Skrýt . Jak oddělit záhlaví čarou? Příkaz pro její vložení najdete v kartě »odstavec«, ve starších verzích Wordu pak v nabídce »Formát | Ohraničení a stínování« pod tlačítkem »Vodorovná čára«.

Jak dát nadpis do záhlaví?

Na nadpisy kapitol ve vašem dokumentu použijte styl odstavce, který jste definovali pro nadpisy kapitol. Zvolte Vložit - Záhlaví nebo Vložit - Zápatí a potom vyberte pro aktuální stranu styl stránky z podnabídky. Klepněte do záhlaví nebo zápatí. Zvolte Vložit - Pole - Další pole a klepněte na záložku Dokument. Co patří do záhlaví? V záhlaví se uvádí přesný název odesílajícího podniku nebo organizace, její právní forma, případně obchodní značka nebo firemní znak. Dále jeho úplná adresa včetně PSČ a číslo poštovní přihrádky, pokud ji podnik má. Může zde být i logo podniku nebo organizace.

Jak udělat podtržení ve Wordu?

Podtržení textu nebo mezer

  1. Vyberte text, který chcete podtržení.
  2. Přejděte na Domů >Podtržení. Nebo stiskněte kombinaci kláves Ctrl+U.
Podle toho, co je záhlaví tabulky? Záhlaví tabulky. Hlavní záhlaví tabulky je generováno automaticky na vrchu tabulky: jeho obsah je jméno dané tabulky z Nastavení tabulek. Záhlaví sloupců jsou také generována automaticky nad sloupci (nebo nalevo od řádků) s informacemi. Jejich popisy přebírají jména jednotlivých použitých polí.

Jak se pracuje s Wordem?

Návod Word 2010 krok za krokem

  1. 1) Spuštění Wordu - pojmenování dokumnetu a jeho uložení
  2. 2) Napsání prvního textu.
  3. 3) Základní formátování - písmo, odstavce, číslování, odrážky.
  4. 4) Přiřazení stylu nadpisům.
  5. 5) Vložení tabulky.
  6. 6) Vložení obrázku - klipartu.
  7. 7) Vložení symbolů, vzorců
  8. 8) Generování obsahu.
Když to vezmeme v úvahu, jak vytvořit obsah? Vytvoření obsahu
  1. Umístěte kurzor na místo, kam chcete přidat obsah.
  2. Přejděte na Reference > Obsah. a zvolte automatický styl.
  3. Pokud v dokumentu změníte obsah, aktualizujte obsah tak, že kliknete pravým tlačítkem na obsah a zvolíte Aktualizovat pole.

Pokud jde o to, jak rozdělit záhlaví?

Přidání konce oddílu

  1. Vyberte, kde má nový oddíl začít.
  2. Přejděte na Rozložení > Konce.
  3. Zvolte typ zalomení oddílu, který chcete: Další stránka Konec oddílu spustí nový oddíl na následující stránce. Spojité Konec oddílu spustí nový oddíl na stejné stránce.

By Dimitri

Jak změnit systémové datum? :: Jak udělat barevné záhlaví?
Užitečné odkazy