Domovská stránka > J > Jak Zobrazit Záhlaví Ve Wordu?

Jak zobrazit záhlaví ve Wordu?

1. Oblast záhlaví nebo zápatí na stránce a panel nástrojů Záhlaví a zápatí otevřete volbou z nabídky Zobrazit – Záhlaví a zápatí.

Přečtěte si více

A další otázka, jak se zbavit prázdné stránky ve wordu?

Odstranění stránky ve Wordu

  1. Klikněte nebo klepněte na libovolné místo na stránce, kterou chcete odstranit, stiskněte Ctrl+G.
  2. Do pole Zadejte číslo stránky zadejte \page.
  3. Stiskněte enter na klávesnici a pak vyberte Zavřít.
  4. Ověřte, že je vybraný obsah stránky, a potom na klávesnici stiskněte Delete.
Jak nastavit Záhlaví od Určitě stránky? Na kartě Vložení klikněte na Záhlaví > Upravit záhlaví (nebo Zápatí > Upravit zápatí). Zvolte možnost Jiné na první stránce. Poznámka: Možnost Jiné na první stránce můžete použít na první stránce jakéhokoli oddílu dokumentu, nejen na úplně první stránce.

Také, kde je záhlaví?

Záhlaví je text, který je umístěn v horní části stránky a je vizuálně oddělen od vlastního obsahu. Tento knižní prvek najdeme především v knihách, katalozích, bulletinech, časopisech, novinách a dalších vícestranných publikacích a periodikách. Jak změnit barvu záhlaví ve Wordu? Přidání, změna nebo odstranění barvy pozadí ve Wordu

  1. Přejděte na Návrh > barva stránky.
  2. V části Barvy motivu nebo Standardní barvy zvolte požadovanou barvu. Pokud požadovanou barvu nevidíte, vyberte Další barvy a pak vyberte barvu z pole Barvy.

Jak upravit záhlaví a zápatí v Excelu?

Klikněte na list, kde chcete zvolit možnosti záhlaví či zápatí. Na kartě Vložení klikněte ve skupině Text na položku Záhlaví a zápatí. Excel list zobrazí v zobrazení Rozložení stránky . Klikněte do levého, prostředního nebo pravého textového pole záhlaví či zápatí v horní nebo dolní části stránky listu. Tak jak rozdělit stránky ve wordu? V rámci Microsoft Word 2010, 2007 (možná i dalších) byla možnost rozdělení zobrazení na 2 části. Pro tuto funkčnost stačilo pomocí myši zobrazení rozdělit na 2; tento "rozdělovník" byl vpravo nahoře nad standardním posuvníkem stránky. Stejnou funkčnost měl i Excel.

Jak rozdělit dokument ve Wordu?

❓ Jak mohu rozdělit dokument WORD? Nejprve je třeba přidat soubor pro rozdělení: přetáhněte soubor WORD nebo klikněte dovnitř bílé oblasti a vyberte soubor. Poté klikněte na tlačítko „Rozdělit“. Po dokončení dokumentu Split WORD můžete stáhnout soubory výsledků. Jak propojit oddíly? Propojit s předchozím

  1. Přejděte na Rozložení > Konce > Další stránka a vložte konec tam, kde chcete přepnout na jiné informace záhlaví nebo zápatí.
  2. V prvním záhlaví každého nového oddílu zrušte zaškrtnutí políčka Propojit s předchozím.
  3. Naformátovat jednotlivé oddíly tak, jak chcete.

Jak odstranit konec oddílu?

Pokud jste do dokumentu přidali konce oddílů, můžete jejich začátek a konec zobrazit nejsnadněji tak, že zobrazíte formátovací značky. Přejděte na Domů avyberte Zobrazit všechny netisknutelné znaky. Vyberte konec oddílu a stiskněte Klávesu Delete.

By Faun Ogrodowicz

Jak zmenšit hlavní panel? :: Jak odstranit záhlaví jen na jedné stránce?
Užitečné odkazy