Domovská stránka > J > Jak Dělat Vlog?

Jak dělat vlog?

Točte videa o tom, v čem jste nejlepší a co vás baví. Klidně to může být zahradničení, vaření, programování, cestování nebo pořad o zvířatech. Důležitý je příběh a dlouhodobý plán. Velmi důležitá je i pravidelnost, tedy předem musíte vědět, zda vaše vlogy budou vycházet každý den, jednou týdně nebo měsíčně.

Přečtěte si více

Podle toho, co mám natáčet na youtube?

Například: Jak uvázat kravatu, Jak udělat sushi, Jak si vyrobit věc čtecí zařízení atd. Tato videa jsou velmi užitečná a mají často velkou míru dokoukatelnosti (watch time), takže je YouTube často doporučuje. Pokud máte unikátní know how o nějaké věci, tak se nebojte o tom natočit video! Lidé se také ptají, co to je vlogování? Vlogování je v podstatě blogování, ale místo psaní natáčíte videa. Určitě znáte nějakého YouTubera, který natáčí videa a publikuje je na svém YouTube kanále. To je přesně ono. YouTubeři jsou vlogeři.

Jakou koupí kameru na natáčení na YouTube?

Nejlepší kamery YouTube, které si můžete koupit v roce 2021:

  • Sony ZV-1. Dokonalý kompaktní modul pro YouTubery.
  • Fujifilm X-S10.
  • Olympus E-M5 Mark III.
  • Sony A6600.
  • Canon PowerShot G7 X Mark III.
  • Panasonic G100.
  • Canon EOS M6 Mark II.
  • Panasonic Lumix G90 / G95.
Jak zacit s YouTube? Začínáme s YouTube
  1. Vytvářejte, co chcete a jak chcete. YouTube poskytuje autorům flexibilitu, abyste mohli začít natáčet, sdílet a hledat své fanoušky podle toho, jak rádi tvoříte.
  2. Než zveřejníte první video. Než zveřejníte první video, je dobré si nastavit základy kanálu.
  3. Odstartování kanálu.

Jak být dobrý na YouTube?

Nabízejte lidem své názory na politiku, hudbu, sporty, umění atd. Nabídněte lidem něco, co je rozesměje. Vyprávějte vtipy, ukazujte své staré fotky, udělejte parodii cizího videa, nebo zkuste napodobit nějakou slavnou osobnost. Na konci vašich videí požádejte o názory ostatních lidí a povzbuďte je, aby komentovali. V čem vytvořit video na YouTube? YouTube Video Editor – http://www.youtube.com/editor – se postará o vytvoření videa z obrázků – můžete si třeba nasnímat obrazovky. Má pár možností střihů, nastavení rychlosti a nabídne i nějakou tu hudbu. Ale jak je vidět z příkladu, je dobré si to předem nejenom oříznout, ale také správně oříznout.

Jak natáčet s Gimbalem?

Režimy, aneb to nejdůležitější:

  1. PF (Pan Follow) - výchozí, drží vodorovnou pozici, můžete ale pomocí joysticku naklánět nahoru a dolů
  2. L (Lock) - zamknutá pozice, takže při pohybu se foťák natáčí tak, aby stále sledoval "hlavní objekt", můžete ale pomocí joysticku otáčet doleva/doprava o 360 stupňů
Čím natáčet video? Natáčet můžete na telefon, kameru nebo fotoaparát. V dnešní době mají moderní přístroje poměrně kvalitní výstup videa, takže není nutné investovat desetitisíce do nových foťáků či kamer. Pokud chcete natáčet na telefon, tak točte v horizontální poloze, video na výšku nevypadá příliš dobře.

Co potřebuje Youtuber?

Požadavky
Panel s reklamním zbožímMusí vám být alespoň 18 let. Musíte mít více než 10 000 odběratelů.
Superchat a nálepky Super StickerMusí vám být alespoň 18 let. Musíte žít v zemi, kde je Superchat dostupný.
3 další řádky

By Slack Ostendorf

Jakou kameru na nataceni? :: Jak dostat video na YouTube?
Užitečné odkazy