Domovská stránka > C > Co Znamená Slovo Vlog?

Co znamená slovo vlog?

Video blog, zkráceně nazývaný vlog, je blog, při kterém se dotyčná osoba nevyjadřuje písemně, avšak ústně, a zároveň při tom může točit sebe nebo své okolí. Natáčení vlogů je populární na platformě YouTube. Člověk, který při svém vyjadřování používá formu video blogu, je video bloger či vloger.

Přečtěte si více

Můžete se také zeptat, jak na vlogy?

Vymyslet něco originálního je ještě složitější, ale lze to. Proto doporučuji si sednout k počítači či vzít do ruky tužku a papír a detailně vymyslet, o čem by vaše vlogy měly být. Zkuste u toho využít vaše přednosti, zkušenosti a znalosti. Točte videa o tom, v čem jste nejlepší a co vás baví. Podle toho, na co natacet? Jednoznačně nejdostupnější a nejskladnější fotoaparáty, jaké si můžete na domácí natáčení pořídit, lze označit jako výkonné nebo profi kompakty. Jde o velmi malé fotoaparáty, které mají objektiv s proměnlivou ohniskovou vzdáleností (optický zoom), jednoduché ovládání a obvykle 1" senzor.

Jak prorazit na YouTube?

Popisek je něco jako perex novinového článku. Měl by tedy v pár větách popsat, o co ve videu jde. YouTube popisky ,,čte" a na základě v něm obsažených klíčových slov u videa určuje pozici videa ve vyhledávání. Můžete se také zeptat, jak na produktové video? Tvorba produktového videa, aneb JAK TO PROBÍHÁ

Videoprodukce a postprodukce produktového videa- video natočíme, sestříháme a přidáme do něj vše, co bude potřeba. To znamená titulky, hudbu, animace, logo vaší firmy, grafiku atp..

Jak být vidět na YouTube?

YouTube

Dělejte svým videím reklamu mezi lidmi.

  1. Sdílejte svá videa na Facebooku a na ostatních sociálních sítích.
  2. Nikdy svými videi neotravujte lidi, kteří vás neznají.
V čem nahrávat videa? K natočení a uložení videa můžete použít software na svém počítači. Poté můžete video nahrát na YouTube. Oblíbené programy jsou Photo Booth pro systém Mac OS X a Kamera pro systém Windows 8 a novější. Používáte-li jiný operační systém, zjistěte si, jak natáčet videa pomocí webkamery.

Podle toho, na co tocit video?

Pro různá videa se hodí různé lokace. Vždy přemýšlejte, jestli je daná lokace dobře zvolená. Pokud chcete natočit hezké video, nenatáčejte ve špinavém neuklizeném prostoru. Při natáčení můžete využívat dekoraci – kytky, světýlka, knihy, koberečky, deky, třpytivé pozadí a tak dále. Podle toho, jakou koupí kameru na natáčení na youtube? Nejlepší kamery YouTube, které si můžete koupit v roce 2021:

  • Sony ZV-1. Dokonalý kompaktní modul pro YouTubery.
  • Fujifilm X-S10.
  • Olympus E-M5 Mark III.
  • Sony A6600.
  • Canon PowerShot G7 X Mark III.
  • Panasonic G100.
  • Canon EOS M6 Mark II.
  • Panasonic Lumix G90 / G95.

Jak se živí Youtuber?

Patří k nim: základní reklamní příjmy z platforem (které umožňuje reklama na YouTube, na Twitchi i na Facebooku), spolupráce s jednotlivými platformami, přímé příspěvky od diváků a odběratelů nebo exkluzivní partnerství s produkty různých značek.

By Senhauser

Jak začít natáčet na YouTube? :: Co je to Trollit?
Užitečné odkazy