Domovská stránka > J > Jak Zacit Delat Kurzy?

Jak zacit delat kurzy?

Chcete-li pořádat rekvalifikační kurz, kurz musíte nejprve akreditovat. Akreditaci ke kurzům uděluje Ministerstvo práce mládeže a tělovýchovy ČR (MŠMT). Vyhláška č. 176/2009 Sb.

Přečtěte si více

Také, co je to mooc?

Massive open online course (zkratka MOOC, český překlad „hromadný otevřený online kurz“) je označení vzdělávacích kurzů s neomezeným počtem účastníků, ke kterým se přistupuje pomocí webu. Tento druh distančního neformálního vzdělávání vychází z myšlenek konektivizmu. Co je to EdX? EdX je platforma pro Massive open online course (MOOC, nebo také česky Masivní otevřený online kurz). Za vznikem platformy stojí společenství Harvardské univerzity a MIT (Massachusetts Institute of Technology). Slouží pro vzdělávání široké veřejnosti pomocí kurzů dostupných online.

Co je online kurz?

Online kurz (někdy také trénink nebo školení) je typ vzdělávání na internetu, které je zájemcům o studium dostupné v nejrůznějších formách. Nejčastěji se jedná o sérii výukových videí, podcastů nebo webinářů, případně jejich kombinace. Může se také zeptat, jak prodávat online kurz? Princip je jednoduchý. Připravíte si webinář s kvalitním obsahem, na který pozvete své publikum. A na webináři potom představíte akční nabídku na online kurz. Čím hodnotnější je samotný obsah webináře, tím lepší jsou potom prodeje.

Jak založit vzdělávací centrum?

Vlastní založení společnosti zahrnuje sepsání společenské smlouvy formou notářského zápisu, složení základního kapitálu, zajištění sídla společnosti a výpisu z katastru nemovitostí k těmto prostorám, včetně doložení souhlasu majitele nemovitosti s umístěním tohoto sídla. Kdo může provádět rekvalifikační kurzy? Rekvalifikaci může provádět pouze akreditované zařízení a vzdělávací nebo zdravotnické zařízení, které má akreditované vzdělávací programy.

Když to vezmeme v úvahu, kolik stojí školení?

Počet zaměstnancůJednotlivý kurz (bez DPH/osoba/rok)Zvýhodněný balíček (bez DPH/osoba/rok) *
101–50080 Kč160 Kč
501–100070 Kč140 Kč
1001–250060 Kč120 Kč
2501–500050 Kč100 Kč
3 další řádky
Může se také zeptat, jak probíhá online výuka? Distanční výuka probíhá všemi formami, které stanovilo MŠMT. Využívají tedy formy online synchronní i asynchronní a offline výuku jako doplňující – cvičení, doplňování apod. Synchronní formu (přímé video spojení učitele se třídou) využívají v rozsahu doporučeném MŠMT, tedy na 1. stupni asi jednu hodinu denně, na 2.

Tak jak získat akreditaci na rekvalifikační kurz?

V případě, že v dané oblasti jsou již schváleny profesní kvalifikace, jsou rekvalifikační kurzy akreditovány tak, že na závěr kurzu je skládána „státní“ zkouška z profesní kvalifikace. Úspěšní absolventi zkoušky získají osvědčení o profesní kvalifikaci.

By Fairfield Erhardt

Co je to volná živnost? :: Jak porovnat 2 Excel soubory?
Užitečné odkazy