Domovská stránka > J > Jak Natáčet Vlog?

Jak natáčet VLOG?

Pokud budete natáčet primárně něco jiného než sebe, plně vám postačí displej, který lze naklopit vertikálně o 90°, abyste mohli využít podhledu/nadhledu. Jestliže chcete naopak točit zejména sebe, nejlepší bude pořídit takový fotoaparát, jehož displej lze vyklopit úplně do tzv. selfie režimu.

Přečtěte si více

Jak se natáčí videa na YouTube?

YouTube nenabízí funkci webkamery k natáčení videí. K natočení a uložení videa můžete použít software na svém počítači. Poté můžete video nahrát na YouTube. Oblíbené programy jsou Photo Booth pro systém Mac OS X a Kamera pro systém Windows 8 a novější. A další otázka, jak zacit natacet videa? Je dobré se nejdřív zamyslet nad tím, co vůbec chceš točit. Za mě je ale nejlepší - ať chceš točit cokoliv - je začít si točit doma povídací videa. Ať už budeš natáčet závody koní, potápět se, nebo točit galerie a architekturu, tak si jednou budeš muset doma zapnout kameru a doříct, co jsi nestihla nebo zapomněla.

A další otázka, jakou koupí kameru na natáčení na youtube?

Nejlepší kamery YouTube, které si můžete koupit v roce 2021:

  • Sony ZV-1. Dokonalý kompaktní modul pro YouTubery.
  • Fujifilm X-S10.
  • Olympus E-M5 Mark III.
  • Sony A6600.
  • Canon PowerShot G7 X Mark III.
  • Panasonic G100.
  • Canon EOS M6 Mark II.
  • Panasonic Lumix G90 / G95.
Jakou kameru na nataceni? Videokamera. Je hlavně a především navrhnuta pro natáčení videa. Standardem je zabudovaný zoomovací objektiv, který je běžně schopný až 30x opitckého zoomu. S digitálním laděním pak běžně dosahují až 60x.

Podle toho, jak natáčet s gimbalem?

Režimy, aneb to nejdůležitější:

  1. PF (Pan Follow) - výchozí, drží vodorovnou pozici, můžete ale pomocí joysticku naklánět nahoru a dolů
  2. L (Lock) - zamknutá pozice, takže při pohybu se foťák natáčí tak, aby stále sledoval "hlavní objekt", můžete ale pomocí joysticku otáčet doleva/doprava o 360 stupňů
Když to vezmeme v úvahu, jak na video se zrcadlovkou? Video natáčejte v manuálním expozičním režimu. Množství světla a hloubku ostrosti ovlivníte clonou a za nižšího osvětlení zvýšíte citlivost ISO. Čas závěrky zafixujte na hodnotě 1/(2× snímkovací frekvence). Toto nastavení má své technické důvody, ale stačí vědět, že při snímkovací frekvenci 25 sn./s.

A další otázka, jak prorazit na youtube?

Stačí najít drobnost, kterou budou lidi sledovat a sdílet. Jak se dozvíte níže, miliony zhlédnutí na YouTube můžete získat třeba i tím, že budete lidi učit kreslit. Například jim ukážete, jak namalovat krásnou kapku vody. Na YouTube je řada hvězd. Pokud jde o to, jak se točí videa? Natáčet můžete na telefon, kameru nebo fotoaparát. V dnešní době mají moderní přístroje poměrně kvalitní výstup videa, takže není nutné investovat desetitisíce do nových foťáků či kamer. Pokud chcete natáčet na telefon, tak točte v horizontální poloze, video na výšku nevypadá příliš dobře.

Jak natočit svůj film?

Natočte svůj film.

Obecně se dá říct, že profesionální filmaři točí každou scénu v širokém záběru, ze střední vzdálenosti a velmi zblízka, s důrazem na detaily. Záběry také vybírejte podle toho, jaký pocit se divákovi snažíte navodit. Pokud jste v časové tísni, natáčejte na víc než jednu kameru.

By Camden Lale

Jak natočit dokumentární film? :: Na co hraje Sepijak?
Užitečné odkazy