Domovská stránka > J > Jak Ziskat 4G?

Jak ziskat 4G?

Co vám stačí pro připojení...

  1. datový tarif a SIM karta podporující LTE.
  2. mobil, tablet nebo modem podporující LTE na frekvencích 800/900/1800/2100/2600 MHz (ověříte v návodu nebo v naší mapě pokrytí)
  3. být v oblasti pokryté 4G LTE sítí - signál je dostupný pro 99 % obyvatel.

Přečtěte si více

Jak nastavit 4G na iPhone?

Na iPhonu přejděte do Nastavení > Mobilní data > Volby dat a klepněte na Zapnout LTE. Nebo přejděte do Nastavení > Mobilní data a klepněte na Zapnout LTE. Pokud váš operátor podporuje volání přes LTE (VoLTE), zobrazí se tyto možnosti: Vypnuto: Vypne LTE. Jak zapnout data v mobilu Vodafone? Aktivujte nebo deaktivujte mobilní data:

Stiskněte ikonu Nastavení. Stiskněte Využití dat. Stiskněte MOBILNÍ. Stisknutím Mobilní data tuto funkci aktivujete nebo deaktivujete.

Jak aktivovat MMS u Vodafone?

VodafonuMMS

5.Zvolte typ APN:

  1. Stiskněte Typ APN.
  2. Stiskněte mms.
  3. Jestliže je políčko vedle položky nabídky zaškrtnuto, je funkce aktivována.
  4. Stiskněte OK.
Jak zprovoznit mobilní data? Vypni data v mobilu

Abyste se dostali na rozšířené možnosti – Mobilní sítě, je třeba podržet prst na tlačítku Data delší dobu. je je více voleb, vás ale bude zajímat odkaz který vidíte na obrázku. Zaškrtnutím mobilní internet povolíte – zapnete, pokud dáte „fajfku“ pryč, pak se internet v telefonu vypne.

Co je to datový roaming?

Jedná se o službu, která umožňuje používat datové připojení, telefonovat a posílat SMS mimo Českou republiku. Noví zákazníci mají roaming vždy zapnutý a roamingový tarif automaticky nastavený na Svět Basic. Co znamená E na datech? Písmeno E indikuje připojení k Internetu přes EDGE (Enhanced Data Rates for GSM Evolution). To je o něco rychlejší technologie než GPRS, ale stále je příliš pomalá pro prohlížení webových stránek nebo streamování obsahu.

Jak zjistit jestli mám data?

Vedle toho můžete použít telefonní číslo na operátora a vybrat příslušnou možnost v hlasovém automatu. Poslední možností je vyťukat na číselníku následující kód: *123*523# a potvrdit ho jako by šlo o běžný hovor. Vodafone – v případě tohoto operátora máte dvě možnosti, jak zjistit objem čerpaných dat. Proč mi nefungují data O2? Zkuste SIM kartu vložit do jiného zařízení (např. do chytrého telefonu nebo tabletu) a vyzkoušejte, jestli internet na zařízení funguje správně. Nezapomeňte na zařízení povolit data nebo provést jiná nastavení nezbytná pro příjem internetu. Nesprávné nastavení bývá při kontrole funkčnosti internetu častou chybou.

Proč nejde internet O2?

Zkontrolujte, že je kabel zapojený do jednoho z výstupů LAN1, LAN3 nebo LAN4, který je přednastavený pro příjem internetu. Výstup LAN2 je u modemu od O2 přednastavený pro O2 TV (set-top box) a internet na něm nefunguje. Zkontrolujte ve svém počítači stav sítě (klikněte na Nastavení / Síť a internet / Stav sítě).

By Kamila Gandarilla

Proč mi nejde zvuk ve sluchátkách? :: Proč nejde 4G?
Užitečné odkazy