Domovská stránka > P > Proč Nejde 4G?

Proč nejde 4G?

Aby vám v telefonu fungovalo LTE, musí ho podporovat SIM karta. Může se stát, že SIM rychlá data umí, avšak není správně nakonfigurována. Prvním krokem při řešení nedostupného LTE by tedy mělo být zaslání konfigurační SMS s nastaveními.

Přečtěte si více

Co delat kdyz nemám signál na mobilu?

Jak postupovat?

  1. Zkuste nejprve přenastavit telefon na 2G síť Prosíme o nastavení mobilního telefonu na pevný režim sítě "Pouze 2G", abychom otestovali chování na 2G síti.
  2. Nepomohl vám test 2G sítě? Otestujte SIM v jiném telefonu.
  3. Signál není ani při vložení SIM do jiného telefonu? Napište nám.
Jak si aktivovat 4G? Nastavení režimu sítě na 4G / 5G
  1. Otevřete aplikaci Nastavení.
  2. Klikněte na Připojení.
  3. Zvolte Mobilní sítě.
  4. Pokračujte na Režim sítě.
  5. V posledním kroku zvolte možnost 5G/LTE/3G/2G (autom. připojit).

Tak proč nefungují data vodafone?

Příčinou může být vyčerpání aktuálního datového balíčku (dosažení DataLimitu) nebo dosažení DataStropu. Pokud nemáte povolené účtování dalších dat díky službě DataLimit, připojení vám po vyčerpání datového balíčku nebude fungovat. Připojení vám nepoběží také ve chvíli, kdy dosáhnete nastaveného DataStropu. Proč mi Nefungujou data? Zkontrolujte, že máte zapnutá data v telefonu

Je možné, že máte ve svém telefonu zakázáno mobilní připojení. Zapněte ho a zkontrolujte, zdali máte nastavený preferovaný typ sítě automaticky na všechny sítě a nikoli pouze na GSM síť (volání a SMS).

Také, co delat kdyz nefungují data?

Restartujte zařízení.

Otevřete aplikaci Nastavení a klepněte na Síť a internet nebo Připojení. Tyto možnosti se v závislosti na zařízení mohou lišit. Vypněte Wi-Fi, zapněte mobilní data a zkontrolujte, zda se něco změnilo. Pokud ne, vypněte mobilní data, zapněte Wi-Fi a znovu ověřte stav.
Co delat kdyz nemám signál v zahranici? Pokud potíže přetrvávají i v jiné síti, doporučujeme vám vypnout a zapnout telefon, případně vyzkoušet vaši SIM kartu v jiném zařízení. Pokud bude v jiném telefonu fungovat, ověřte v nastavení vašeho přístroje, zda není zakázán roaming, případně mezinárodní hovory.

Podle toho, jak obnovit signál?

Přesuňte převedený záložní soubor do této složky a poprvé otevřete aplikaci Signal v tomto zařízení. Po přijetí oprávnění byste měli vidět obrazovku „Obnovit ze záloh“. Zvolte možnost „Obnovit zálohy“ a zadejte heslo, které jste zkopírovali v kroku 1. A další otázka, co může rušit mobilní signál? Kovové a magnetické materiály mohou rušit signál, což má za následek špatný signál. V některých uzavřených vnitřních prostředích, například v oblasti s vysokou koncentrací vysokých budov v okolí, může být signál telefonu blokován, což má za následek špatný signál.

Lidé se také ptají, jak zjistit 4g?

Zařízení, které umí LTE. SIM kartu s podporou LTE – ověříte zdarma přes SMS ve tvaru „LTE“ na 4603. Být v pokrytí LTE – ověříte na mapě pokrytí nebo zašlete SMS ve tvaru „INTERNET“ na 4603.

By Fina

Jak ziskat 4G? :: Jak spárovat Transmitter?
Užitečné odkazy