Domovská stránka > J > Jak Nejlépe Poslouchat Audioknihy?

Jak nejlépe poslouchat audioknihy?

Jak poslouchat audioknihy na mobilu, tabletu nebo přes Chromecast? Pro poslech na mobilních zařízeních je nejlepší stáhnout si aplikaci Alza Media, která je dostupná pro Android a iOS..

Přečtěte si více

Podle toho, jak prehrat audioknihu na iphonu?

Poslouchání audioknih v aplikaci Knihy

  1. Otevřete aplikaci Knihy.
  2. Dole na obrazovce klepněte na Audioknihy.
  3. Zde se můžete podívat na nové a doporučené audioknihy. Pokud chcete procházet žánry a sekce knihkupectví, klepněte na tlačítko Prohlížet sekce v horní části obrazovky.
  4. Klepnutím na cenu audioknihu koupíte.
Můžete se také zeptat, jak přehrát audioknihu v mobilu? Poslech stažených audioknih
  1. V telefonu nebo tabletu Android otevřete aplikaci Knihy Google Play .
  2. Klepněte na Knihovna.
  3. V horní části klepněte na Audioknihy.
  4. Klepněte na audioknihu, kterou chcete poslouchat.
  5. Volitelné: Můžete také změnit způsob přehrávání audioknihy nebo nastavit časovač režimu spánku:

Jak poslouchat Audioteku na PC?

Jestli chcete poslouchat audioknihy na klasickém CD přehrávači, audioknihy musíte vypálit na CD. K tomu můžete použít program, jako je například Windows Media Player. Stačí spustit program, stisknout tlačítko „Vypálit“, zvolit možnost „Zvukový disk CD“ a vložit prázdné CD. Jak se kupuje audiokniha? Audioknihy můžete poslouchat na více zařízeních: PC, telefon, tablet, MP3 přehrávač. Audiokniha zakoupená přes uživatelský účet na webových stránkách Audiotéka bude dostupná také v mobilní aplikaci Audiotéka na telefonu, stačí se přihlásit ke stejnému účtu.

Jak vypada audiokniha?

Můžeme rozlišit dva druhy audioknih – zkrácené a nezkrácené. Nezkrácené jsou doslovně načtené knihy bez jakýchkoli zásahů, zatímco ty zkrácené mají text upravený. Obvykle je důvodem snížení výrobních nákladů a zároveň i menší časová a finanční náročnost na straně kupujícího. Jak si pujcit audioknihu? cloud či www.audiobooks.com. Dedikované sekce mají i weby, které nejsou zaměřeny čistě na audioknihy – například Scribd, Spotify nebo Soundcloud. Užitečný je i starý známý Internet Archive s miliony zdarma dostupný e-knih, audioknih, filmů či hudby. Audioknihy najdete pod Audio.

Kde poslouchat mluvené slovo?

A to jak v českém, tak cizím jazyce.

  • YouTube.
  • Český rozhlas.
  • Zvukové knihy.
  • Městská knihovna v Praze.
  • Google Play.
  • iTunes.
  • Spotify.
  • Audioteka.com – audioknihy na zkoušku.
Jak vložit audioknihu do Iphone? V iTunes se vybere zařízení (buďto vpravo v horní liště, nebo Ctrl+S zobrazí levý sloupec, ve kterém jsou připojená zařízení). Po kliknutí na zařízení se v horní liště objeví nová položka Knihy. Ta zahrnuje jak opravdové e-knihy, tak audioknihy. Audioknihy jsou dole, stačí rolovat.

Jak stáhnout knihu do Iphone?

Na Macu otevřete aplikaci Knihy, najděte ve Finderu nebo na ploše soubor PDF a přetáhněte ho do knihovny. Soubor PDF pak bude dostupný v aplikaci Knihy na jakémkoli iPhonu, iPadu, iPodu touch nebo Macu, na kterém jste přihlášení stejným Apple ID a máte pro Knihy zapnutý iCloud Drive.

By Bellina Nebgen

Jak stahovat Knihy do Iphone? :: Jak nahrávat zvuk v Audacity?
Užitečné odkazy