Domovská stránka > K > Kdy Skonci Podpora Iphone Se?

Kdy skonci podpora iPhone se?

generace zřejmě skončí s příchodem iOS 15. Lidé si už pár měsíců postupně instalují do iPhonů iOS 14, dostávají objednané iPhony 12, a to je přesně ten čas, kdy se opět začínají objevovat informace o tom, jak bude vypadat iPhone v roce 2021 nebo co nového přinese následující verze iOS.

Přečtěte si více

Jak aktualizovat iOS na starem iPadu?

Ruční aktualizace iPadu

Aktualizace softwaru můžete vyhledat a nainstalovat kdykoli. Přejděte do Nastavení > Obecné > Aktualizace softwaru. Na displeji se objeví verze systému iPadOS, kterou máte momentálně nainstalovanou, a informace o tom, zda je k dispozici aktualizace.
Jak si udělat iOS 13? Pokud stále chcete aktualizovat iOS 13 z iOS 12, první věcí, kterou musíte udělat, je vytvořit zálohu. Instalace verze operačního systému na předchozí verzi může způsobit poruchu přinutit nás obnovit naše zařízení. Pokud je to váš případ a nemáme zálohu, ztratíme VŠECHNY informace, které jsme uložili v našem terminálu.

Podle toho, jak dlouho trva aktualizace softwaru iphone?

Aktualizace iOS iPhonu nebo iPadu přes systém (OTA)

Nejpoužívanějším způsobem pro instalaci aktualizací v systému iOS je OTA stažení (zkrátka bezdrátově, rovnou z telefonu na pár kliknutí). Instalace trvá 10 – 20 minut v závislosti na rychlosti a stabilitě připojení, ale běžně uživatelé aktualizují telefon přes noc.
Co delat kdyz nejde aktualizovat iOS? iOS 14 nejde nainstalovat: 5 tipů co dělat, když iPhone nelze aktualizovat na iOS 14

  1. Restart zařízení
  2. Resetujte nastavení sítě
  3. Zkontrolujte místo v úložišti.
  4. Stáhněte aktualizaci znova.

Co delat kdyz mi nejde aktualizovat iOS?

Jestliže vám tedy systém píše, že není možné aktualizaci iOS stáhnout, popřípadě že není možné zkontrolovat aktualizace, tak se ujistěte, že jste připojeni ke stabilní a rychlé Wi-Fi. Vyhněte se tedy například veřejným Wi-Fi sítím, například v kavárnách či obchodních centrech. Jak prerusit aktualizací iPhonu? Pokud ještě chcete smazat již stažená data, tak otevřete aplikaci Nastavení, kde se přesuňte do sekce Obecné. Jakmile tak učiníte, tak rozklikněte záložku Úložiště: iPhone a vyčkejte, dokud se nenačtou všechny položky. Poté už jen stačí najít kolonku s aktualizací, rozkliknout ji a zvolit možnost Odstranit aktualizaci.

Jak aktualizovat Stary iOS?

Jak aktualizovat starý iPad přes internet

Nejprve budete muset jít, jak jsme řekli, do nastavení iPadu s typickým kolečkem. Nyní budete muset přejít do obecné nabídky a otevřít aktualizace softwaru. Někdy to načtení chvíli trvá a určitě vám řekne, na který z nich můžete upgradovat.
Jak aktualizovat starý iPhone? Aktualizace přes počítač

  1. Připojte iPhone kabelem k počítači.
  2. Proveďte některou z následujících akcí: Na bočním panelu Finderu na Macu: Vyberte iPhone a potom v horní části okna klikněte na volbu Obecné.
  3. Klikněte na Ověřit aktualizace.
  4. Chcete‑li dostupnou aktualizaci nainstalovat, klikněte na Aktualizovat.

Jak preinstalovat iPhone 6?

Instalace přes telefon

Instalaci nové softwarové aktualizace systému iOS provedete přes iPhone v aplikaci Nastavení, kde stačí navštívit sekci Obecné a poté Aktualizace softwaru. V této podsekci následně dostupný update naleznete a následně si jej můžete nainstalovat.

By Kylen

Jak dlouho budu cekat na iPhone 13 pro? :: Jak stáhnout The Sims 3 vsechny dodatky?
Užitečné odkazy