Domovská stránka > K > Kdy Skončí Spongebob?

Kdy skončí Spongebob?

Jedenáctá řada se dělá od ledna a měla by se skončit dělat na konci listopadu. Tvůrcové SpongeBoba oznámili, že dvanáctá řada se začne dělat v únoru 2018. Třetí film bude v srpnu 2019.

Přečtěte si více

Pokud jde o to, kde bydlí spongebob?

V podvodním městě Zátiší Bikin žije žlutá a pórovitá mořská houba SpongeBob, která nosí kalhoty a jejím nejlepším přítelem je mořská hvězdice Patrick. SpongeBob pracuje v restauraci u pana Krabse společně se svým sousedem Sépiákem, který ho zrovna nemá příliš v lásce. Také, kdo žije v ananasu na dně moří text? Who lives in a pineapple under the sea? Spongebob Squarepants! Absorbent and yellow and porous is he. Spongebob Squarepants!

Tak kdo dabuje patrika spongebob?

V anglickém znění jej hraje Bill Fagerbakke a v českém znění Tomáš Racek. Koho dabuje Jan Maxian? Svůj hlas propůjčil hercům jako jsou Elijah Wood, Tobey Maguire, Robert Pattinson a Chris Hemsworth nebo řadě animovaných postav jako je titulní postava seriálu Spongebob v kalhotách nebo Mort z filmové série Madagaskar a seriálu Tučňáci z Madagaskaru.

Kdo dabuje Spidermany?

Dabing: Adam Mišík (Petr Parker/Spider Man), Eva Josefíková (MJ), Saša Rašilov (Quentin Beck/Mysterio), Vladimír Kratina (Nick Fury), Roman Hajlich (Ned Leeds), Patricie Soukupová (Betty), Miroslava Pleštilová (May Parkerová), Tomáš Racek (Happy Hogan), Tereza Chudobová /ž/ (Maria Hillová), Pavel Nečas (pan Dell), Kdo dabuje Lokiho? V českém znění Hiddlestona nejčastěji dabují Lumír Olšovský a David Švehlík.

Kdo dabuje Spidermana 2021?

V titulní roli v ní Toma Hollanda dabuje Adam Mišík. Adam má s dabingem zkušenosti a Hollanda daboval už loni v Občanské válce. K Hollandovi jeho hlas vážně skvěle sedí. Posuďte sami. Podle toho, kdo dabuje spidermana toma hollanda?

Tom Holland
PříbuzníSam Holland, Patrick Holland, Harry Holland
Významné rolePeter Parker / Spider-Man v univerzu Marvel Cinematic Universe
Český dabingAdam Mišík
Některá data mohou pocházet z datové položky.

Podle toho, kdo dabuje spider-man bez domova?



Formát:český dabing
Přístupnost:přístupný od 12 let
4 další řádky

By Hulburt Bringer

Jak se odborným názvem nazývá cizopasník? :: Jak vypada Spongebob?
Užitečné odkazy