Domovská stránka > J > Jak Dlouho Trva Podpora Iphone?

Jak dlouho trva podpora iPhone?

Pokud hovoříme o řadě iPhone 6s, jde o kousky představené v září 2015, tedy před více než pěti lety. Jejich podpora tak ze strany Applu dosáhne na téměř 6 let. Jen o něco málo mladší je první iPhone SE z března 2016. V jeho případě tak Apple udrží podporu minimálně 5 let.

Přečtěte si více

Lidé se také ptají, kdy bude ios 16?

Je téměř jistotou, že se v pondělí 6. června 2022 dočkáme představení nového operačního systému pro telefony iPhone s označením iOS 16. Může se také zeptat, jak dlouho trva aktualizace ios? Aktualizace iOS iPhonu nebo iPadu přes systém (OTA)

Nejpoužívanějším způsobem pro instalaci aktualizací v systému iOS je OTA stažení (zkrátka bezdrátově, rovnou z telefonu na pár kliknutí). Instalace trvá 10 – 20 minut v závislosti na rychlosti a stabilitě připojení, ale běžně uživatelé aktualizují telefon přes noc.

Podle toho, kdy bude nová aktualizace ios?

Nové očekávané iOS 15.4 vstoupilo do první beta verze v lednu. Zhruba v půlce března 2022 však dorazí finální veřejná aktualizace, která bude dostupná pro všechny iPhony s aktuální verzí iOS 15.3.1. Může se také zeptat, jak dlouho je podpora ipadu?

Generace iPaduOperační systémPodpora skončila...
iPad MINIiOS 6.0.112. září 2016
iPad 4iOS 6.018. září 2017
iPad AiriOS 7.0.324. září 2019
iPad Mini 2iOS 7.0.324. září 2019
4 další řádky

Kdy skonci podpora iPhone se?

generace zřejmě skončí s příchodem iOS 15. Lidé si už pár měsíců postupně instalují do iPhonů iOS 14, dostávají objednané iPhony 12, a to je přesně ten čas, kdy se opět začínají objevovat informace o tom, jak bude vypadat iPhone v roce 2021 nebo co nového přinese následující verze iOS. Jak aktualizovat iPhone 6 na iOS 15? Aktualizace na iOS 15 nebo iPadOS 15

  1. Přejděte do Nastavení > Obecné > Aktualizace softwaru.
  2. Možná se vám zobrazí dvě možnosti aktualizace softwaru. Můžete se rozhodnout dál používat iOS nebo iPadOS 14 a přitom dostávat důležité aktualizace zabezpečení.
  3. Klepněte na Nainstalovat.

Jak dlouho trva Aktualizace iOS 15?

Podle údajů analytické společnosti Mixpanel totiž pouhých 8,59 % uživatelů aktualizovala svá zařízení na iOS 15 do 48 hodin od jeho uveřejnění. Může se také zeptat, jak aktualizovat iphone přes pocitac? Pomocí iTunes můžete aktualizovat software na iPhonu, iPadu nebo iPodu.

  1. Připojte zařízení k počítači.
  2. V aplikaci iTunes na PC klikněte na tlačítko Zařízení poblíž levého horního rohu okna iTunes.
  3. Klikněte na volbu Souhrn.
  4. Klikněte na tlačítko Ověřit aktualizace.

Pokud jde o to, co delat kdyz mi nejde aktualizovat ios?

Pokud se nejnovější verzi iOS nebo iPadOS pořád nedaří nainstalovat, zkuste aktualizaci stáhnout znova:

  1. Přejděte do Nastavení > Obecné > Úložiště [název zařízení].
  2. V seznamu aplikací najděte aktualizaci.
  3. Klepněte na aktualizaci a potom na Smazat aktualizaci.

By Buffy Sakon

Co je nové v iOS 15? :: Jak jde iPhone po sobe?
Užitečné odkazy