Domovská stránka > J > Jak Stáhnout The Sims 3 Vsechny Dodatky?

Jak stáhnout The Sims 3 vsechny dodatky?

Základní hru The Sims 3, dodatky a balíčky je třeba uplatnit na Originu. Světy a další položky ke stažení stahujte z thesims3.com. Pokud máte účet EA, klikněte na Přihlášení a přihlaste se ke svému účtu. Pokud účet ještě nemáte, klikněte na Vytvořit účet a zaregistrujte se podle instrukcí na obrazovce.

Přečtěte si více

Jak změnit vztahy v The Sims 4?

Vztahy lze nastavit dle potřeby za pomoci cheatů. Kladné číslo vztah zvyšuje. Záporné číslo vztah snižuje. Jak dát dům do The Sims 4? Jak si do hry stáhnout Simíka nebo domácnost

  1. Klikněte v pravém horním rohu na tlačítko Galerie.
  2. Klikněte na záložku Galerie.
  3. V poli KATEGORIE vyberte Domácnosti.
  4. Uložte si domácnost nebo Simíka do Knihovny.
  5. Klikněte na Umístit domácnost v pravém dolním rohu.

A další otázka, co dělat v the sims?

V The Sims 4 Hurá do práce* můžete své Simíky dokonale ovládat i v práci. Budete se muset rozhodnout, jestli budou věnovat čas záchraně životů v roli lékařů, nebo budou řešit zločiny jako odvážní detektivové, sestavovat vynálezy jako excentričtí vědci nebo si otevřou vlastní obchod a stanou se similionáři. A další otázka, jak zadat kód do originu? Uplatnění kódu v klientovi služby Origin

  1. Přihlaste se k účtu EA, na který chcete hru přidat.
  2. Klikněte na nabídku Origin.
  3. Zvolte položku Redeem Product Code... (Uplatnit produktový kód).

A další otázka, jak zmensit objekty v the sims 4?

Uchopte předmět tak, aby pod ním bylo zelené pole označující velikost potřebné plochy pro umístění. Mírně pohněte objektem a stále ho držte. Při pohybu naskočí zvětšení objektu. Opakovaná stisknutí závorky objekt vždy o něco zvětší. Jak Nacheatovat penize v The Sims 4? Jak si nacheatovat více simoleonů? Peněžní cheaty pro The Sims 4: Napsání slov „rosebud“ nebo „kaching“ vám vynese 1000 simoleonů. Kód „motherlode“ vám zajistí 50 000 simoleonů.

Jak zmenit rocni obdobi v The Sims 4?

Nabídka možností umožňuje přizpůsobit délku ročních období a průběh počasí. Klikněte na nabídku možností, následně vyberte nastavení hry a nakonec záložku Roční období. Jak hrát The Sims 3 bez CD? Stáhněte si klientský program Originu: http://www.origin.com... v něm pak hru zaregistrujete pomocí klíče, který je v krabičce se hrou a tím se hra přidá do knihovny. V nabídce pak bude možnost hru stáhnout a nainstalovat.

Jak si stáhnout The Sims 2?

The Sims 2 Kompletní edice zdarma ke stažení | Simíci.cz

The Sims 2 je nyní volně a zcela zdarma dostupné ke stažení! Download je možný prostřednictvím klienta Origin poté, co si hru do účtu zdarma přidáte pomocí speciálního promo kódu. Ten funguje jako klasický kód hry, ale je zcela zdarma.

By Licastro

Kdy skonci podpora iPhone se? :: Kdy zapnout VPN?
Užitečné odkazy