Domovská stránka > J > Jak Dlouho Budu Cekat Na Iphone 13 Pro?

Jak dlouho budu cekat na iPhone 13 pro?

Kvůli vašemu váhání vás totiž čeká minimálně měsíc dlouhé čekání na dodávku telefonu. Novinek je totiž stejně jako v předešlých letech extrémní nedostatek, od čehož se odvíjí právě dlouhé dodací doby.

Přečtěte si více

Jak dlouho se aktualizuje iPhone?

Aktualizace iOS iPhonu nebo iPadu přes systém (OTA)

Nejpoužívanějším způsobem pro instalaci aktualizací v systému iOS je OTA stažení (zkrátka bezdrátově, rovnou z telefonu na pár kliknutí). Instalace trvá 10 – 20 minut v závislosti na rychlosti a stabilitě připojení, ale běžně uživatelé aktualizují telefon přes noc.
Které iPhony dostanou iOS 15? iOS 15 je kompatibilní s těmito zařízeními:

  • iPhone 13.
  • iPhone 13 mini.
  • iPhone 13 Pro.
  • iPhone 13 Pro Max.
  • iPhone 12.
  • iPhone 12 mini.
  • iPhone 12 Pro.
  • iPhone 12 Pro Max.

Co se stane když skončí podpora iPhone?

Ked sa skonci podpora, uz si nebudete moct stahovat aktualizacie niektorych aplikacii a podaktore aplikacie sa uz nebudu dat stiahnut. Jak aktualizovat iPhone 6 na iOS 15? Aktualizace na iOS 15 nebo iPadOS 15

  1. Přejděte do Nastavení > Obecné > Aktualizace softwaru.
  2. Možná se vám zobrazí dvě možnosti aktualizace softwaru. Můžete se rozhodnout dál používat iOS nebo iPadOS 14 a přitom dostávat důležité aktualizace zabezpečení.
  3. Klepněte na Nainstalovat.

Kdy vyšel iPhone 6 s?

iPhone 6S, nástupce iPhonu 6, byl představen 9. září 2015 společně s modelem iPhone 6S Plus. Proč nejsou iPhone 13? Americká technologická společnost Apple pravděpodobně sníží produkci chytrých telefonů nové generace iPhone 13 kvůli celosvětovému nedostatku čipů. Vyrobeno by mohlo být až o deset milionů zařízení z této řady méně. Informovala o tom v úterý agentura Bloomberg s odvoláním na obeznámené zdroje.

Kolik bude stát iPhone se 2022?

Varianta se 128GB pamětí vyjde na 13 990 Kč a nejvyšší verze s pamětí 256 GB bude stát 16 990 Kč. Všechny ceny jsou o 500 korun nižší, než za kolik se začal prodávat iPhone SE 2020, tedy minulá generace. Tu dnes už přímo u Applu nekoupíte, ale u obchodníků k dispozici samozřejmě stále je. Jaký iPhone koupit v roce 2022? Apple iPhone SE 2022

  • Jedná se o nejlevnější iPhone v nabídce Applu.
  • Nabízí velmi dobrý výkon.
  • Drží se spolehlivého Touch ID.

Pokud jde o to, kdy vyjde se3?

iPhone SE 3 nebo SE (2022)?

Přesné označení novinky je prozatím pořád ve hvězdách a ve hře jsou rovnou tři varianty. Označením s trojkou by Apple odkázal na to, že se jedná o třetí generaci a verze s letopočtem – iPhone SE (2022) – by zase navázala na aktuální SE (2020).

By Malley Crocetti

Jak dlouho bude Apple podporovat iPhone 7? :: Kdy skonci podpora iPhone se?
Užitečné odkazy