Domovská stránka > J > Jak Dlouho Bude Podpora Iphone 6S?

Jak dlouho bude podpora iPhone 6S?

Pokud hovoříme o řadě iPhone 6s, jde o kousky představené v září 2015, tedy před více než pěti lety. Jejich podpora tak ze strany Applu dosáhne na téměř 6 let. Jen o něco málo mladší je první iPhone SE z března 2016. V jeho případě tak Apple udrží podporu minimálně 5 let.

Přečtěte si více

Jak aktualizovat iPhone 6 na iOS 15?

Aktualizace na iOS 15 nebo iPadOS 15

  1. Přejděte do Nastavení > Obecné > Aktualizace softwaru.
  2. Možná se vám zobrazí dvě možnosti aktualizace softwaru. Můžete se rozhodnout dál používat iOS nebo iPadOS 14 a přitom dostávat důležité aktualizace zabezpečení.
  3. Klepněte na Nainstalovat.
A další otázka, kdy skonci podpora iphone se? generace zřejmě skončí s příchodem iOS 15. Lidé si už pár měsíců postupně instalují do iPhonů iOS 14, dostávají objednané iPhony 12, a to je přesně ten čas, kdy se opět začínají objevovat informace o tom, jak bude vypadat iPhone v roce 2021 nebo co nového přinese následující verze iOS.

Když to vezmeme v úvahu, jak aktualizovat ios 93 5 do 10?

Na těchto zařízeních by měla být nová aktualizace dostupná přes klasickou cestu Nastavení –> Obecné –> Aktualizace softwaru. Také, jak aktualizovat ios 93 6? Jak je již standardem, aktualizaci si můžete stáhnout v kategorii Nastavení -> Obecné -> Aktualizace softwaru.

Můžete se také zeptat, jak dlouho se aktualizuje ios 14?

Instalace trvá 10 – 20 minut v závislosti na rychlosti a stabilitě připojení, ale běžně uživatelé aktualizují telefon přes noc. Největší předností je při instalaci nové aktualizace iOS bezesporu rychlost a jednoduchost; jenomže vyvstává i pár (někomu dobře známých) překážek. Jak preinstalovat iPhone 6? Instalace přes telefon

Instalaci nové softwarové aktualizace systému iOS provedete přes iPhone v aplikaci Nastavení, kde stačí navštívit sekci Obecné a poté Aktualizace softwaru. V této podsekci následně dostupný update naleznete a následně si jej můžete nainstalovat.

Podle toho, jak dlouho trva aktualizace ios 15?

Podle údajů analytické společnosti Mixpanel totiž pouhých 8,59 % uživatelů aktualizovala svá zařízení na iOS 15 do 48 hodin od jeho uveřejnění. Může se také zeptat, jak prehrat software iphone? Připojte telefon k počítači přes USB kabel (Ve Windows zapněte iTunes program) a zmáčkněte dohromady dolní tlačítko hlasitosti a tlačítko vypínání na pravé straně telefonu. Za nějakých 25 sekund se na telefonu zobrazí obrázek iTunes připojení k PC. Na počítači by se hned mělo zobrazit okno a tam dejte “Obnovit“.

Lidé se také ptají, jak zrušit probíhající aktualizace?

To jednoduše zjistíte v nativní aplikaci Nastavení, kde rozklikněte záložku Obecné, a poté možnost Aktualizace softwaru. Pokud zde zpozorujete, že probíhá stahování aktualizace, tak je nutné deaktivovat připojení k síti.

By Tima Tandus

Na jaké iPhony jde iOS 15? :: Jak zmenit rychlost videa iphone?
Užitečné odkazy