Domovská stránka > J > Jak Vytvořit Certifikát Ve Wordu?

Jak vytvořit certifikát ve Wordu?

Použijte šablonu certifikátu v aplikaci Word

OTEVŘENO Slovo a zvolte Nový. v Vyhledávání textové pole, zadejte Osvědčení filtrovat šablony certifikátů. Vyberte šablonu a poté vyberte Vytvořit. Certifikát se otevře jako nový dokument.

Přečtěte si více

Jak funguje SSL certifikát?

Klient pošle serveru požadavek na SSL spojení, spolu s různými doplňujícími informacemi (verze SSL, nastavení šifrování atd.). Server pošle klientovi odpověď na jeho požadavek, která obsahuje stejný typ informací a hlavně certifikát serveru. Podle přijatého certifikátu si klient ověří autentičnost serveru. Kolik stojí SSL certifikát?

Typ certifikátuPlatnost 1 rok
bez DPHs DPH
SSL DV certifikátakční cena 300,- (600,-) / rokakční cena 363,- (726,-) / rok
SSL EV certifikát3490,- / rok4223,- / rok
SSL * certifikát2290,- / rok2771,- / rok

Co je to webový certifikát?

Certifikáty prokazují identitu stránek, které v komunikaci s počítači uživatelů využívají nějakého šifrovacího mechanismu. Typickým příkladem takových stránek je třeba internetové bankovnictví. Může se také zeptat, co je osvědčení o státním občanství? V osvědčení o státním občanství České republiky (dále jen "osvědčení") se uvádí údaj o tom, že fyzická osoba je k datu jeho vydání státním občanem České republiky, a na žádost i údaj o tom, kdy, jakým způsobem a podle jakého právního předpisu fyzická osoba české či československé státní občanství nabyla nebo pozbyla,

Lidé se také ptají, Čím se prokazuje státní občanství?

o občanským průkazem České republiky, o cestovním dokladem České republiky, o osvědčením ne starším 1 roku, o listinou o nabytí nebo udělení státního občanství České republiky ne starší 1 roku. Jak zjistit státní příslušnost? Žádost o zjištění státního občanství můžete podat u našeho konzulátu, nejlépe osobně, přičemž konzulát ji zasílá k vyřízení do České republiky. Žádost musí být z obou stran čitelně a úplně vyplněná.

Lidé se také ptají, co to je lustrační osvědčení?

Lustrační osvědčení je vydáno pro účely výkonu zákonem stanovených funkcí obsazovaných volbou, jmenováním nebo ustanovováním. Osvědčuje, zda lustrovaná osoba byla či nebyla v období od 25. února 1948 do 17. Také, co je lustrační zákon? velký lustrační zákon (zákon č. 451/1991 Sb., kterým se stanoví některé další předpoklady pro výkon některých funkcí ve státních orgánech a organizacích České a Slovenské Federativní Republiky, České republiky a Slovenské republiky)

Jak získat potvrzení o očkování?

Obecné informace. Již po první dávce očkování můžete jít na ocko.uzis.cz (Očkovací portál občana) a zažádat si o certifikát. Od 1. 6. jsou vydávány nové certifikáty, které usnadní život - jak při rozvolňování, tak při cestování.

By Hi Gowing

Kdy skončila Trojská válka? :: Kdo vydává CE certifikát?
Užitečné odkazy