Domovská stránka > J > Jak Dlouho Bude Podporovan Iphone 7?

Jak dlouho bude podporovan iPhone 7?

Jako příklad můžeme použít pět let starý Apple iPhone 7 (2016), který stále nabízí možnost stáhnout si nejnovější balíček aktualizace, tedy konkrétně iOS 15. Pro srovnání, telefon s operačním systémem Android z roku 2018 již nenabízí možnost upgradu a tak není žádná možnost instalovat novější verzi.

Přečtěte si více

Kdy bude iOS 16?

Je téměř jistotou, že se v pondělí 6. června 2022 dočkáme představení nového operačního systému pro telefony iPhone s označením iOS 16. Pokud jde o to, kdy vyšel iphone 6s? iPhone 6S, nástupce iPhonu 6, byl představen 9. září 2015 společně s modelem iPhone 6S Plus.

Jak dlouho bude podporovan iPhone 11?

Jsou totiž nejstaršími modely s iOS 13, takže příští rok na ně už nemusí přijít řada a v roce 2021 už určtě ne. Jak dlouho trva podpora iPhone? Pokud hovoříme o řadě iPhone 6s, jde o kousky představené v září 2015, tedy před více než pěti lety. Jejich podpora tak ze strany Applu dosáhne na téměř 6 let. Jen o něco málo mladší je první iPhone SE z března 2016. V jeho případě tak Apple udrží podporu minimálně 5 let.

Jak dlouho trva Aktualizace iOS?

Aktualizace iOS iPhonu nebo iPadu přes systém (OTA)

Nejpoužívanějším způsobem pro instalaci aktualizací v systému iOS je OTA stažení (zkrátka bezdrátově, rovnou z telefonu na pár kliknutí). Instalace trvá 10 – 20 minut v závislosti na rychlosti a stabilitě připojení, ale běžně uživatelé aktualizují telefon přes noc.
Kdy skonci podpora iPhone se? generace zřejmě skončí s příchodem iOS 15. Lidé si už pár měsíců postupně instalují do iPhonů iOS 14, dostávají objednané iPhony 12, a to je přesně ten čas, kdy se opět začínají objevovat informace o tom, jak bude vypadat iPhone v roce 2021 nebo co nového přinese následující verze iOS.

Jak aktualizovat iPhone 6 na iOS 15?

Aktualizace na iOS 15 nebo iPadOS 15

  1. Přejděte do Nastavení > Obecné > Aktualizace softwaru.
  2. Možná se vám zobrazí dvě možnosti aktualizace softwaru. Můžete se rozhodnout dál používat iOS nebo iPadOS 14 a přitom dostávat důležité aktualizace zabezpečení.
  3. Klepněte na Nainstalovat.
A další otázka, jak dlouho je stary iphone 6s? iPhone 6siPhone 6siPhoneiPhone 6 PlusiPhonu

iPhone 6S
iPhone 6S iPhone 6S Plus
Uvedení2015
Specifikace
Operační systémiOS 9 - iOS 15 a novější
ProcesorA9

Jak je stary iPhone 6s?

Tato zařízení přišla na trh v září 2015 s tehdy novým iOS 9, ale ani letos jejich cesta nekončí.

By Bannerman

Jak jde iPhone po sobe? :: Jak zapnout Diktovani na iphone?
Užitečné odkazy