Domovská stránka > J > Jak Dlouho Bude Podporovan Iphone 11?

Jak dlouho bude podporovan iPhone 11?

Jsou totiž nejstaršími modely s iOS 13, takže příští rok na ně už nemusí přijít řada a v roce 2021 už určtě ne.

Přečtěte si více

Pokud jde o to, jak se vratit k ios 14?

Pro iPhone 6s a starší, iPad s tlačítkem Home Button nebo iPod touch (6. generace nebo starší): Stiskněte a podržte současně tlačítka Spánek / Probuzení a Home Button. Jakmile se zobrazí logo Apple, tlačítka neuvolňujte. Stále držte obě tlačítka, dokud se nezobrazí obrazovka režimu obnovení. Jak vrátit iOS 15 na 14? Pokud používáte iPhone X a novější, dostanete se do DFU módu následovně: připojte vaše zařízení k Macu/PC, a poté stiskněte a pusťte tlačítko pro zvýšení hlasitosti, poté stiskněte a pusťte tlačítko pro snížení hlasitosti. Poté podržte boční tlačítko po dobu 10 sekund, dokud displej iPhonu nezčerná.

Jak aktualizovat iPhone přes pocitac?

Pomocí iTunes můžete aktualizovat software na iPhonu, iPadu nebo iPodu.

  1. Připojte zařízení k počítači.
  2. V aplikaci iTunes na PC klikněte na tlačítko Zařízení poblíž levého horního rohu okna iTunes.
  3. Klikněte na volbu Souhrn.
  4. Klikněte na tlačítko Ověřit aktualizace.
Lidé se také ptají, jak prerusit aktualizací iphonu? Pokud ještě chcete smazat již stažená data, tak otevřete aplikaci Nastavení, kde se přesuňte do sekce Obecné. Jakmile tak učiníte, tak rozklikněte záložku Úložiště: iPhone a vyčkejte, dokud se nenačtou všechny položky. Poté už jen stačí najít kolonku s aktualizací, rozkliknout ji a zvolit možnost Odstranit aktualizaci.

Jak preinstalovat iPhone 6?

Instalace přes telefon

Instalaci nové softwarové aktualizace systému iOS provedete přes iPhone v aplikaci Nastavení, kde stačí navštívit sekci Obecné a poté Aktualizace softwaru. V této podsekci následně dostupný update naleznete a následně si jej můžete nainstalovat.
Tak kdy bude dalsi aktualizace ios? Nové očekávané iOS 15.4 vstoupilo do první beta verze v lednu. Zhruba v půlce března 2022 však dorazí finální veřejná aktualizace, která bude dostupná pro všechny iPhony s aktuální verzí iOS 15.3.1.

Kdy vyjde iOS 15 pro veřejnost?

Máme zde iOS 15, které Apple představil 7. června na své konferenci WWDC, přičemž beta verze pro vývojáře byla vydána ve stejný den. Mezi širokou veřejnost se finální verze dostala 20. září a dosud na ni nevyšla jediná záplata. Které iPhony dostanou iOS 15? iOS 15 je kompatibilní s těmito zařízeními:

  • iPhone 13.
  • iPhone 13 mini.
  • iPhone 13 Pro.
  • iPhone 13 Pro Max.
  • iPhone 12.
  • iPhone 12 mini.
  • iPhone 12 Pro.
  • iPhone 12 Pro Max.

Podle toho, co je nové v ios 15?

iOS 15 přináší vylepšení zvuku a videa ve FaceTimu, mimo jiné prostorový zvuk a portrétní režim. Funkce Sdíleno s vámi zobrazuje články, fotky a další sdílený obsah z konverzací ve Zprávách v relevantních aplikacích.

By Arlen

Jak se dostat do Iphone bez SIM karty? :: Jak se dělá zavináč?
Užitečné odkazy