Domovská stránka > J > Jak Dlouho Bude Podporovany Iphone Se?

Jak dlouho bude podporovany iPhone se?

Jejich podpora tak ze strany Applu dosáhne na téměř 6 let. Jen o něco málo mladší je první iPhone SE z března 2016. V jeho případě tak Apple udrží podporu minimálně 5 let.

Přečtěte si více

Které iPhony dostanou iOS 15?

iOS 15 je kompatibilní s těmito zařízeními:

  • iPhone 13.
  • iPhone 13 mini.
  • iPhone 13 Pro.
  • iPhone 13 Pro Max.
  • iPhone 12.
  • iPhone 12 mini.
  • iPhone 12 Pro.
  • iPhone 12 Pro Max.
Kdy vyjde iOS 15? Apple dnes společně s představením nové modelové řady iPhone 13 oznámil termín vydání finální verze operačního systému iOS 15, který přináší celou řadu zajímavých novinek a vylepšení – jejich kompletní seznam najdete v našem starším článku. Aktualizace vyjde v pondělí 20. září okolo 19. hodiny našeho času.

Jak dlouho trva Aktualizace iOS?

Aktualizace iOS iPhonu nebo iPadu přes systém (OTA)

Nejpoužívanějším způsobem pro instalaci aktualizací v systému iOS je OTA stažení (zkrátka bezdrátově, rovnou z telefonu na pár kliknutí). Instalace trvá 10 – 20 minut v závislosti na rychlosti a stabilitě připojení, ale běžně uživatelé aktualizují telefon přes noc.
Kdy bude iOS 16? Je téměř jistotou, že se v pondělí 6. června 2022 dočkáme představení nového operačního systému pro telefony iPhone s označením iOS 16.

Kdy bude nová Aktualizace iOS?

Nové očekávané iOS 15.4 vstoupilo do první beta verze v lednu. Zhruba v půlce března 2022 však dorazí finální veřejná aktualizace, která bude dostupná pro všechny iPhony s aktuální verzí iOS 15.3.1. Co přináší iOS 15? iOS 15 přináší vylepšení zvuku a videa ve FaceTimu, mimo jiné prostorový zvuk a portrétní režim. Funkce Sdíleno s vámi zobrazuje články, fotky a další sdílený obsah z konverzací ve Zprávách v relevantních aplikacích. Soustředění vám pomáhá omezit rozptylování tím, že filtruje oznámení podle toho, co právě děláte.

Kdy bude iOS 15 na iphone 7?

Datum vydání iOS 15

Nový operační systém iOS 15 vyjde společně s iPadOS 15 a WatchOS 8 na podzim 2021.
Co je noveho na iOS 15? Co je nového v iOS 15. Každoroční update na novou verzi iOS letos přinesl pár větších změn jako například možnost „facetimovat“ s uživateli Androidu a Windows nebo vylepšení umělé inteligence, který rozpozná zvířata, rostliny či text na fotografiích.

Kdy vyjde iPhone se 2022?

Dostupnost novinky Apple přislíbil již na 18. března ve verzi s 64, 128 a 256GB úložištěm s velmi přívětivou cenou startující na 429 amerických dolarech, v přepočtu tedy (prozatím ještě neoficiálně) 13 tisíc korun.

By Barden Heister

Kolik Čechů používá iPhone? :: Na jaké iPhony jde iOS 15?
Užitečné odkazy