Domovská stránka > N > Na Jaké Iphony Jde Ios 15?

Na jaké iPhony jde iOS 15?

iOS 15.4. iOS 15.4 přidává možnost odemykat iPhony 12 a novější pomocí Face ID i s nasazenou rouškou.

Přečtěte si více

Kdy bude dalsi aktualizace iOS?

Nové očekávané iOS 15.4 vstoupilo do první beta verze v lednu. Zhruba v půlce března 2022 však dorazí finální veřejná aktualizace, která bude dostupná pro všechny iPhony s aktuální verzí iOS 15.3.1. Kdy bude iOS 15 na iPhone 7? Datum vydání iOS 15

Nový operační systém iOS 15 vyjde společně s iPadOS 15 a WatchOS 8 na podzim 2021.

Kdy se prestane podporovat iPhone 7?

Všechny iPhony, které se objeví v roce 2022. Když to vezmeme v úvahu, co je noveho na ios 15? Co je nového v iOS 15. Každoroční update na novou verzi iOS letos přinesl pár větších změn jako například možnost „facetimovat“ s uživateli Androidu a Windows nebo vylepšení umělé inteligence, který rozpozná zvířata, rostliny či text na fotografiích.

Může se také zeptat, co přináší ios 15?

iOS 15 přináší vylepšení zvuku a videa ve FaceTimu, mimo jiné prostorový zvuk a portrétní režim. Funkce Sdíleno s vámi zobrazuje články, fotky a další sdílený obsah z konverzací ve Zprávách v relevantních aplikacích. Soustředění vám pomáhá omezit rozptylování tím, že filtruje oznámení podle toho, co právě děláte. Kdy vyjde nový iOS 16? Je téměř jistotou, že se v pondělí 6. června 2022 dočkáme představení nového operačního systému pro telefony iPhone s označením iOS 16.

Jak dlouho bude podporován iPhone XS?

iPhoneiPhoneiOSiOS

dlouhoiPhone

Modelová řadaiPhone XS/XS Max
Rok vydání2018
První verzeiOS 12
Poslední verzeiOS 15
20 dalších sloupců Jak aktualizovat iOS na starem iPadu? Ruční aktualizace iPadu

Aktualizace softwaru můžete vyhledat a nainstalovat kdykoli. Přejděte do Nastavení > Obecné > Aktualizace softwaru. Na displeji se objeví verze systému iPadOS, kterou máte momentálně nainstalovanou, a informace o tom, zda je k dispozici aktualizace.

Také, kdy má vychazet nový iphone?

K představení by mělo dojít někdy mezi zářím a říjnem 2022, přičemž datum, kdy vyjde iPhone pro rok 2022 na trh, i ten český, je zatím zahaleno tajemstvím. Pokud vše půjde podle plánu, do konce října 2022 se iPhony začnou vyhřívat na plutech obchodů.

By Jenesia Kearl

Jak dlouho bude podporovany iPhone se? :: Jak dlouho bude podpora iPhone 6S?
Užitečné odkazy