Domovská stránka > J > Jak Dlouho Bude Apple Podporovat Iphone 7?

Jak dlouho bude Apple podporovat iPhone 7?

Jako příklad můžeme použít pět let starý Apple iPhone 7 (2016), který stále nabízí možnost stáhnout si nejnovější balíček aktualizace, tedy konkrétně iOS 15. Pro srovnání, telefon s operačním systémem Android z roku 2018 již nenabízí možnost upgradu a tak není žádná možnost instalovat novější verzi.

Přečtěte si více

Jak dlouho bude podporovany iPhone se?

Jejich podpora tak ze strany Applu dosáhne na téměř 6 let. Jen o něco málo mladší je první iPhone SE z března 2016. V jeho případě tak Apple udrží podporu minimálně 5 let. Jak dlouho Apple podporuje iPhone? A pokud vše půjde hladce, měli bychom mít možnost se na nové vlastnosti iOS 16 podrobně podívat na konci roku 2022.

Jak dlouho trva aktualizace iOS?

Aktualizace iOS iPhonu nebo iPadu přes systém (OTA)

Nejpoužívanějším způsobem pro instalaci aktualizací v systému iOS je OTA stažení (zkrátka bezdrátově, rovnou z telefonu na pár kliknutí). Instalace trvá 10 – 20 minut v závislosti na rychlosti a stabilitě připojení, ale běžně uživatelé aktualizují telefon přes noc.
Kdy vyjde iOS 15? Apple dnes společně s představením nové modelové řady iPhone 13 oznámil termín vydání finální verze operačního systému iOS 15, který přináší celou řadu zajímavých novinek a vylepšení – jejich kompletní seznam najdete v našem starším článku. Aktualizace vyjde v pondělí 20. září okolo 19. hodiny našeho času.

Kdy vyšel iPhone 7?

iPhone 7 a iPhone 7 Plus jsou smartphony od firmy Apple, které byly představeny 7. září 2016 v sanfranciském divadle Billa Grahama jako nástupci modelu iPhonu 6S a iPhonu 6S Plus. Prodej byl ukončen v roce 2019. Kdy bude iOS 16? Je téměř jistotou, že se v pondělí 6. června 2022 dočkáme představení nového operačního systému pro telefony iPhone s označením iOS 16.

Může se také zeptat, kdy bude nová aktualizace ios?

Nové očekávané iOS 15.4 vstoupilo do první beta verze v lednu. Zhruba v půlce března 2022 však dorazí finální veřejná aktualizace, která bude dostupná pro všechny iPhony s aktuální verzí iOS 15.3.1. Také, které iphony dostanou ios 15? iOS 15 je kompatibilní s těmito zařízeními:

  • iPhone 13.
  • iPhone 13 mini.
  • iPhone 13 Pro.
  • iPhone 13 Pro Max.
  • iPhone 12.
  • iPhone 12 mini.
  • iPhone 12 Pro.
  • iPhone 12 Pro Max.

Co znamená konec podpory iOS?

Pokud tyto iPhony opravdu nebudou podporovány, znamená to, že iOS 16 bude k využití všech svých funkcí potřebovat alespoň procesor Apple A10, který se poprvé objevil až v iPhonu 7. To ale neznamená, že podpora těchto starších přístrojů zcela skončí, v otázce bezpečnostních updatů by měl jablečný gigant pokračovat.

By Behm

Kdy se zacal vyrabet iPhone 8? :: Jak dlouho budu cekat na iPhone 13 pro?
Užitečné odkazy