Domovská stránka > K > Kdy Končí Internet Explorer?

Kdy končí Internet Explorer?

Internet Explorer (IE) 11 je poslední hlavní verze aplikace Internet Explorer. Od 15. června 2022, desktopová aplikace Internet Explorer 11 již nebude v určitých verzích systému Windows 10 podporována*. Zákazníkům se doporučuje přejít na Microsoft Edge, který podporuje starší i moderní webové stránky a aplikace.

Přečtěte si více

Jak opravit Internet Explorer 11?

Obnovte nastavení aplikace Internet Explorer 11. Otevřete Internet Explorer. Klikněte na ozubené kolo Nastavení ikonu v pravém horním rohu a vyberte Možnosti internetu . Klepněte na Pokročilý kartu a klikněte na Resetovat tlačítko pro obnovení nastavení prohlížeče Internet Explorer. Jak připojit Hyundai TV k internetu? Pro správné fungování chytré televize Samsung je potřeba její připojení k internetu. Tou nejjednodušší cestou je její připojení pomocí kabelu UTP, v tomto případě není nutné žádné další nastavení. Druhou variantou je připojení k internetu pomocí Wifi. K tomu stačí přejít do Nastavení a v kategorii Obecné vybrat síť.

Jak obnovit připojení k Wi-Fi?

Vyberte tlačítko Start a pak vyberte Nastavení > Síť a internet > Stav > Resetování sítě. Na obrazovce Resetování sítě vyberte Resetovat > Ano. Počkejte, než se váš počítač restartuje, a zkontrolujte, jestli se problém vyřešil. Jak restartovat internet? Jak restartovat Wi-Fi router? Vypojte wifi router z elektrické zásuvky na dobu cca 10 sekund a poté opět zapojte do elektřiny. Nepoužívejte tlačítko RESET, vymazalo by se veškeré nastavení!

Jak odinstalovat internet?

Postupujte následovně: v ovládacích panelech klikněte na Programy a funkce. Nyní po levé straně zvolte odkaz Zapnout nebo vypnout funkce systému Windows. V novém okně máte možnost odinstalovat velké množství aplikací, které Windows 7 implicitně obsahují. Jak aktualizovat prohlížeč Internet Explorer? Pokud chcete mít jistotu, že máte nejnovější verzi Internet Exploreru 11, vyberte tlačítko Start, vyberte Nastavení > Aktualizovat &> zabezpečení služba Windows Update a pak vyberte Vyhledat aktualizace.

Jaké jsou internetové prohlížeče?

Mezi nejznámější grafické webové prohlížeče patří (seřazeny podle počtu uživatelů): Google Chrome, Internet Explorer, Mozilla Firefox, Safari, Opera, Maxthon a další. Mezi textové pak Links, Lynx a další. Jak zapojit televizi přes internet? Jak to celé propojit je jednoduché, jednu část kabelu zapojte do volného portu na routeru a druhý „zezadu nebo z boku“ do televize. Téměř všichni poskytovatelé internetového připojení dnes už mají nastaveno automatické přidělování IP adres, takže poté, co vše propojíte, by vám měl internet na tv „naskočit“.

Když to vezmeme v úvahu, jak sledovat televizi přes internet?

Zařízení pro sledování televize přes internet

Naši internetovou televizi si můžete spustit na několika různých zařízeních. Mezi ty nejoblíbenější patří sledování přímo ve webovém prohlížeči nebo chytré televizi. V posledních letech si oblibu získává i sledování TV na mobilu a tabletu.

By Meeks

Jak vrátit smazané zprávy? :: Jak zvýšit paměť notebooku?
Užitečné odkazy