Domovská stránka > P > Proč Mi Nejde Spustit Internet Explorer?

Proč mi nejde spustit Internet Explorer?

Pokud vám nejde aplikace Internet Explorer otevřít, nereaguje nebo pokud se otevře na krátkou chvíli a pak se hned zavře, může to být kvůli nedostatku paměti nebo kvůli poškozeným systémovým souborům. Vyzkoušejte tento postup: Otevřete Internet Explorer a vyberte Nástroje > Možnosti internetu.

Přečtěte si více

Jak spustit starý Internet Explorer?

Přejděte na Ovládací panely> Programy> Zapnout nebo vypnout funkce systému Windows. (Ovládací panel můžete spustit vyhledáním také v nabídce Start.) Zkontrolujte, zda je v seznamu funkcí zaškrtnuta možnost „Internet Explorer 11“, a klikněte na „OK“. Jak spustit Internet? Otevřete aplikaci Nastavení a klepněte na Síť a internet nebo Připojení. Tyto možnosti se v závislosti na zařízení mohou lišit. Vypněte Wi-Fi, zapněte mobilní data a zkontrolujte, zda se něco změnilo. Pokud ne, vypněte mobilní data, zapněte Wi-Fi a znovu ověřte stav.

A další otázka, jak zobrazit miniatury?

Krok 1: V Průzkumníku souborů Windows 10 otevřete cílovou složku. Krok 2: Klikněte na Pohled a klikněte na jednu z možností: Extra velké ikony, Velké ikony, Střední ikony, Tituly nebo Obsah. Všechny tyto pohledy podporují náhledy náhledů, takže můžete vybrat jedno zobrazení pro zapnutí náhledu. Můžete se také zeptat, jak zobrazit skryté soubory windows 10? Vyberte Zobrazení> Zobrazit > Skryté položky.

  1. Z hlavního panelu otevřete Průzkumník souborů.
  2. Vyberte Zobrazení > Možnosti > Změnit možnosti složky a hledání.
  3. Vyberte kartu Zobrazení a v části Upřesnit nastavení, vyberteZobrazovat skryté soubory, složky a jednotky a pak vyberte OK.

Jak odepnout složku z rychlého přístupu?

Klikněte na zvolenou složku v Průzkumníku pravým tlačítkem myši a z kontextové nabídky zvolte možnost »Připnout k Rychlému přístupu«, nebo naopak »Odepnout z Rychlého přístupu«. Ve spodní části okna Průzkumníku najdete rovněž i přehled naposledy otevřených souborů (»Poslední soubory«). Když to vezmeme v úvahu, jak vypnout poslední soubory? Jak zmazat historii Průzkumníka souborů

V horním menu klikněte na »Soubor | Změnit možnosti složky a hledání«. Otevře se okno s názvem Možnosti složky. Na kartě Obecné v části nazvané Ochrana osobních údajů, klikněte na tlačítko »Vymazat«. Tímto jste vymazali seznamy častých složek a posledních souborů.

Jak restartovat plochu?

Požadovaný restart počítače přes vzdálenou plochu provedete pomocí stisku kombinace kláves CTRL+ALT+END, díky čemuž se Vám zobrazí typické dialogové okno, ve kterém naleznete také položku VYPNOUT. Po stisku tohoto tlačítka zvolíte volbu RESTART a Vámi zvolený úkon bude proveden. Jak obnovit Smazane fotky? Pokud chcete jste smazali položku a chcete ji získat zpátky, podívejte se, jestli je v koši.

  1. Na telefonu nebo tabletu Android spusťte aplikaci Fotky Google .
  2. Dole klepněte na Knihovna na ikonu koše .
  3. Podržte fotku nebo video, které chcete obnovit.
  4. Dole klepněte na Obnovit. Fotka nebo video bude zpět:

Jak vrátit to co bylo smazáno Deletem?

1.Obnovení Shift odstraněných souborů zdarma pomocí obnovení předchozích verzí

  1. Krok 1 Přejděte do složky obsahující odstraněné soubory.
  2. Krok 2 Klepněte pravým tlačítkem myši na soubor a vyberte Obnovit předchozí verzi V okně se zobrazí seznam dostupných předchozích verzí složky.

By Howenstein

Kde se mluví francouzsky v Americe? :: Jak otevřít Průzkumník souborů?
Užitečné odkazy