Domovská stránka > J > Jak Znovu Spustit Explorer Exe?

Jak znovu spustit Explorer EXE?

Když spadne explorer.exe, nemusíte hned restartovat počítač

  1. Spusťte Správce úloh klávesovou zkratkou Ctrl + Shift + Esc.
  2. Následujte příkaz Soubor | Nová úloha.
  3. Do nově zobrazeného dialogu vložte příkaz explorer.
  4. Potvrďte spuštění vloženého příkazu.

Přečtěte si více

Když to vezmeme v úvahu, kde je průzkumník?

Můžete ho otevřít jedním ze tří způsobů: Vyberte tlačítko Start a vyhledejte ho v nabídce Start. Stiskněte klávesu s logem Windows + E. Vyberte ikonu složky na hlavním panelu. Tak jak vypnout průzkumník windows 10? Otevřete Průzkumník souborů a v záložce »Zobrazení« klikněte na volbu »Možnosti«. V novém okně na záložce »Obecné«, nastavte volbu »Otevřít Průzkumník souborů pro:« na »Tento počítač«. Nastavení potvrďte tlačítkem »Použít« a »OK«. Průzkumník souborů zavřete a znovu otevřete.

Jak opravit Průzkumník souborů?

V rozevíracím okně příkazového řádku zadejte příkaz sfc / scannow a udeřit Enter pokračovat. Poté začne Kontrola systémových souborů skenovat a opravovat poškozené systémové soubory v počítači. Podle toho, jak obnovit průzkumník souborů? Kombinací kláves [Ctrl] + [Shift] + [Esc] spusťte Správce úloh a přepněte na kartu »Procesy«. Vyhledejte proces »explorer.exe« a klikněte na něj pravým tlačítkem myši. Z kontextové nabídky vyberte možnost »Ukončit proces«. Nyní je třeba proces »explorer.exe« znovu spustit.

Jak zapnout Pruzkumnik?

Stisknutím kláves Windows + E se otevře okno Průzkumník Windows. Pomocí vyhledávací lišty. Klikněte na tlačítko Start a zadejte "explorer". Pokud používáte Windows 8, stiskněte klávesu Windows pro zobrazení nabídky Start, a poté zadejte vyhledávání. Podle toho, jak nastavit průzkumník souborů? Ve výchozím nastavení se Průzkumník souborů otevře na rychlý přístup. Pokud chcete, aby se Průzkumník souborů otevřel na tomto počítači, přejděte na kartu Zobrazení a pak vyberte Možnosti. V seznamu Otevřít Průzkumníka souborů vyberte Tento počítač a pak vyberte Použít.

Proč se nezobrazují miniatury?

Otevřete průzkumníka, klikněte na nabídku „Soubor“ - „Změnit nastavení složky a vyhledávání“ (můžete také projít ovládacím panelem - nastavení průzkumníka). Na kartě „Zobrazit“ zkontrolujte, zda je aktivována možnost „Vždy zobrazovat ikony, nikoli miniatury“. Pokud je povoleno, deaktivujte jej a použijte nastavení. Můžete se také zeptat, jak otevřít rychlý přístup? Vyhledání a otevření Průzkumníka souborů

  1. Pokud chcete připnout složku k rychlému přístupu,klikněte na složku pravým tlačítkem (nebo ji stiskněte a podržte) a vyberte Připnout k rychlému přístupu.
  2. Pokud chcete soubor sdílet, vyberte ho a potom na pásu sdílet.

Podle toho, jak odstranit ikonu rychlý přístup?

Pokud chcete zobrazit jenom připnuté složky, můžete vypnout zobrazení posledních souborů nebo častých složek. Přejděte na kartu Zobrazení a vyberte Možnosti. V části Ochrana soukromí zrušte zaškrtnutí políček a vyberte Použít. Teď bude Rychlý přístup zobrazovat jen připnuté složky.

By Costa Pounder

Jak odstranit posledni soubory? :: Jak aktivovat aplikace?
Užitečné odkazy