Domovská stránka > J > Jak Zazipuji Složku?

Jak Zazipuji složku?

Klikněte pravým tlačítkem na soubor, který chcete zazipovat, a pak vyberte Odeslat > Komprimovaná složka (metoda ZIP). Otevřete Průzkumník souborů a najděte komprimovanou složku. Pokud chcete rozzipovat celou složku, klikněte na ni pravým tlačítkem, vyberte Extrahovat vše a pak postupujte podle pokynů.

Přečtěte si více

Jak se Zipuje soubor?

Označíme soubory, které chceme vložit do ZIP archivu a pravým tlačítkem otevřeme nabídku možností, kde vybereme „Odeslat \ Komprimovat složka (metoda ZIP)“. Vybrané soubory jsou vloženy do nového souboru s připonou ZIP. Lidé se také ptají, jak zazipovat složku s heslem? Postup zaheslování je u obou programů téměř totožný. Stačí vybrat soubory, které chcete zaheslovat, a kliknout na ně pravým tlačítkem myši. Následně vyberte možnost Přidat do archivu. V otevřeném okně pak už stačí najít pole s přidáním hesla a máte vyhráno.

Jak udělat ze souborů RAR?

Pokud chcete WinRAR použít k vytvoření RAR souboru:

  1. Označte soubory (složku), které chcete zabalit.
  2. Klikněte na některý z nich pravým tlačítkem myši.
  3. Z nabídky vyberte „Add to archive…“.
Podle toho, jak zazipovat a zmenšit soubor? Spusťte průzkumník souborů, vyberte složku (adresář), na kterém klikněte pravým tlačítkem myši. Zde zvolte volbu Odeslat a následně zvolte Komprimovaná složka (metoda ZIP).

Podle toho, jak převést zip do pdf?

Otevřete naši bezplatnou webovou stránku pro převod ZIP k PDF. Kliknutím do oblasti přetažení souboru nahrajte soubor ZIP nebo přetáhněte soubor ZIP něj. Klikněte na tlačítko Převést. Vaše ZIP soubory budou nahrány a převedeny do PDF formátu výsledků. Jak poslat soubor v ZIP? Na soubor klepněte pravým tlačítkem myši a z místní nabídky zvolte možnost Odeslat, Komprimovaná složka (metoda ZIP). TIP: Soubor je ze serveru automaticky odstraněn po jeho stáhnutí příjemcem.

Jak otevřít soubor v RAR?

Ve Windows to půjde pokud si pořídíte nějaký další software – nejrozšířenější je WinZIP (umí řadu dalších formátů, takže i RAR) nebo přímo to co podporuje RAR, tedy asi nejlépe WinRAR. Pracovat s RAR soubory umí i populární 7-Zip. V Microsoft Store je případně RAR Opener. Jak udělat archiv? Nový archiv vytvoříte pomocí aplikace Správa archivů v následujících krocích:

  1. Vyberte Správa archivů ▸ Nový archiv.
  2. Pojmenujte svůj nový soubor archivu a vyberte umístění, kam se má uložit.
  3. Zmáčknutím tlačítka + na nástrojové liště přidejte požadované soubory a složky.
  4. Až dokončíte přidávání souborů, je archiv připraven.

Jak zamknout složku na heslo?

Ochrana dokumentu heslem

  1. Přejděte na Informace o > >Zamknout dokument > Zašifrovat heslem.
  2. Zadejte heslo a pak ho znovu zadejte, abyste ho potvrdili.
  3. Uložte soubor, abyste se ujistili, že se heslo projeví.

By Caputo Skomsky

Jak udělat kopii displeje? :: Jak vzniklo slovo komiks?
Užitečné odkazy