Domovská stránka > J > Jak Zaheslovat Komprimovanou Složku?

Jak Zaheslovat komprimovanou složku?

Postup zaheslování je u obou programů téměř totožný. Stačí vybrat soubory, které chcete zaheslovat, a kliknout na ně pravým tlačítkem myši. Následně vyberte možnost Přidat do archivu. V otevřeném okně pak už stačí najít pole s přidáním hesla a máte vyhráno.

Přečtěte si více

Jak zabezpečit slozku?

Klikněte pravým tlačítkem na soubor nebo složku (nebo je stiskněte a podržte) a vyberte Vlastnosti. Vyberte tlačítko Upřesnit a zaškrtněte políčko Šifrovat obsah a zabezpečit tak data. Jak Zaheslovat složku na externím disku? USB Secure je nástroj pro zaheslování přístupu k souborům a složkám uloženým na USB flash disku nebo externím disku. Při připojení přenosného paměťového zařízení do počítače se program automaticky spustí a zeptá se na přístupové heslo. Po zadání korektního hesla budou data volně přístupná.

Jak chránit složku heslem?

Klikněte pravým tlačítkem na složku, kterou chcete zašifrovat, a vyberte Vlastnosti. Klikněte na tlačítko Upřesnit.... Podívejte se do sekce Komprese a šifrování na zaškrtávací políčko Šifrovat obsah a zabezpečit tak data. Pokud je k dispozici, zaškrtněte ho. Jak vytvořit uzamčenou složku? Zaheslování složky tak nemusíte příliš řešit, neboť díky šifrování jsou vaše data v bezpečí. Nicméně pokud byste chtěli nějakou “supertajnou” složku přeci jenom ochránit heslem, tak ji přidejte do Disk Utility, kde stačí pouze zvolit typ šifrování (128bitové nebo 256bitové šifrování AES) a přidat ke složce heslo.

Jak Zaheslovat dokumenty?

Ochrana dokumentu heslem

  1. Přejděte na Informace o > >Zamknout dokument > Zašifrovat heslem.
  2. Zadejte heslo a pak ho znovu zadejte, abyste ho potvrdili.
  3. Uložte soubor, abyste se ujistili, že se heslo projeví.
Tak jak zaheslovat jpg soubor? Otevřete soubor . zip. Klikněte na soubor a vyberte vytvořit heslo. Zadejte dvakrát libovolné heslo pro potvrzení.

Tak jak se zazipuje soubor?

Klikněte pravým tlačítkem na soubor, který chcete zazipovat, a pak vyberte Odeslat > Komprimovaná složka (metoda ZIP). Otevřete Průzkumník souborů a najděte komprimovanou složku. Pokud chcete rozzipovat celou složku, klikněte na ni pravým tlačítkem, vyberte Extrahovat vše a pak postupujte podle pokynů. Jak zamknout archiv? V Průzkuníkovi klikni na soubor pravým a z nabídky vyber Přidat do archívu, otevře se okno Jméno a parametry archívu. Pokud na kartě Obecné nic nezměníš, najdeš pak zapakovaný a zaheslovaný soubor ve stejné složce jako původní soubor. Pak si klikni na kartu Pokročilé a potom na tlačítko Nastavit heslo a zadáš heslo.

Jak Zaheslovat složku Windows 11?

Nejprve musíme umístit myš nad soubor nebo složku, kterou chceme chránit heslem. Dále klikneme pravým tlačítkem myši a vybereme vlastnosti. V rámci vlastností, v sekci Atributy, klikněte na Pokročilý. V této části v části Atributy komprese a šifrování zaškrtneme políčko Šifrujte obsah za účelem ochrany dat.

By Mohamed

Jak nastavit citlivost mikrofonu? :: Jak zobrazit heslo Windows 10?
Užitečné odkazy