Domovská stránka > J > Jak Najít Smazanou Složku?

Jak najít smazanou složku?

Obnovení takto odstraněné složky je velmi jednoduché. Otevřete koš, vyhledejte požadovanou složku, na tuto složku klikněte pravým tlačítkem a vybere možnost Obnovit. Odstraněná složka se tímto způsobem vrátí na své původní místo před vymazáním.

Přečtěte si více

Jak obnovit smazané soubory ve Windows 10?

V případě potřeby stáhněte a spusťte aplikaci z Microsoft Store. Stiskněte klávesu Windows, do vyhledávacího pole zadejte Obnovení souborů ve Windows a pak vyberte Obnovení souborů ve Windows. Když se zobrazí výzva, abyste aplikaci povolili provádět změny ve vašem zařízení, vyberte Ano. Kde najdu koš v Androidu? Pokud chcete jste smazali položku a chcete ji získat zpátky, podívejte se, jestli je v koši.

  1. Na telefonu nebo tabletu Android spusťte aplikaci Fotky Google .
  2. Dole klepněte na Knihovna na ikonu koše .
  3. Podržte fotku nebo video, které chcete obnovit.
  4. Dole klepněte na Obnovit. Fotka nebo video bude zpět:

Kde je v Androidu Kos?

Přes boční menu se následně můžete dostat do samotného koše, kde jsou všechny soubory seřazeny podle toho, kdy jste je chtěli smazat. Nachází se zde i takové soubory, které jste smazali v jiné aplikaci. V našem případě i snímky souborů smazané přes aplikaci Google Fotky. Jak zachránit již smazaná data? V prvním kroku doporučujeme vyzkoušet například bezplatnou verzi programu Recuva. Jak již bylo zmíněno výše, neměli byste zapisovat na disk, z nějž byla data omylem smazána, proto silně doporučujeme program stáhnout i nainstalovat na jiný diskový oddíl, případně na externí datové zařízení (například flash disk).

Lidé se také ptají, jak vrátit to co bylo smazáno deletem?

1.Obnovení Shift odstraněných souborů zdarma pomocí obnovení předchozích verzí

  1. Krok 1 Přejděte do složky obsahující odstraněné soubory.
  2. Krok 2 Klepněte pravým tlačítkem myši na soubor a vyberte Obnovit předchozí verzi V okně se zobrazí seznam dostupných předchozích verzí složky.
Jak najít vymazané fotky? fotkuFotky

Obnovení více fotek
  1. Klepněte na Vybrat.
  2. Klepněte na požadované fotky nebo videa a pak na Obnovit.
  3. Potvrďte, že chcete fotky nebo videa obnovit.

Co to je zálohování dat?

Záloha nebo záložní kopie (anglicky backup) je kopie dat uložená na jiném datovém nosiči (nebo i místě). Záložní data jsou využívána v případě ztráty, poškození nebo jiné potřeby práce s daty uloženými v minulosti. Zálohování probíhá nepravidelně (např. v domácnostech) nebo pravidelně podle rozvrhu (např. Jak obnovit Vysypány koš v emailu? Stačí jít do Odstraněné pošty a v dolní části okna kliknout na Obnovit odstraněné zprávy. Po potvrzení se zprávy, které obnovit jdou, vrátí do složky Odstraněná pošta. Doporučuji je pak přesunout do nějaké jiné složky, jelikož emaily v Odstraněné poště jsou po určité době automaticky mazány.

Pokud jde o to, jak obnovit vysypaný koš v emailu seznam?

obnova smazaných zpráv není možná, emaily po odstranění ze schránky dále nezálohujeme. Informace o mazání jsme schopni dohledat pár dní zpětně, ale je třeba vědět o jaký email se jedná (tedy odesílatele) a cca čaš mazání (alespoň den).

By Darb Chatterson

Jak ulozit kontakty na Google účet? :: Jak obnovit smazané složky?
Užitečné odkazy