Domovská stránka > J > Jak Poslat Celou Složku?

Jak poslat celou složku?

Přes webové rozhraní je možné sdílet soubory i celé složky – stačí na ně klepnout pravým tlačítkem myši a zvolit možnost Get link. Získaný odkaz pak můžete poslat příjemci způsobem, který sami uznáte za vhodný. Soubory a složky lze také sdílet – k tomu slouží možnost Share.

Přečtěte si více

Jak odeslat složku souborů?

Řešení pro posílání velkých souborů

cz, LeteckáPošta.cz, Edisk.cz, Filesender.com, Wetransfer.com atd. Většinou jsou si velmi podobné – nabízejí možnost nahrát soubor(y) o nějaké maximální kapacitě (gigabajty až desítky gigabajtů), vytvořit speciální odkaz pro jejich stažení nebo ho rovnou poslat příjemci na e-mail.
Jak přiložit soubor k mailu? Připojení souboru ke zprávě

  1. V nabídce Soubor klikněte na Nový a potom klikněte na Poštovní zpráva.
  2. Na kartě Zpráva ve skupině Zahrnout klikněte na Připojit soubor.
  3. V dialogovém okně Vložit soubor vyhledejte a zvolte soubor, který chcete připojit, a potom klikněte na Vložit.

Když to vezmeme v úvahu, jak poslat komprimovanou složku?

Vyhledejte soubor nebo složku, které chcete komprimovat. Stiskněte a podržte soubor nebo složku (nebo na ně klikněte pravým tlačítkem myši), přejděte na Odeslat a vyberte Komprimovaná složka (metoda ZIP). Ve stejném umístění se vytvoří nová složka zip se stejným názvem. Jak velký soubor se dá poslat emailem? Maximální celková velikost přílohy, kterou lze připojit ke zprávě na Seznam Emailu, může být 50 MB. Při přikládání příloh ke zprávě je ovšem vždy nutné počítat s tím, že výsledná zpráva bude přibližně o třetinu větší, než jsou všechny přikládané soubory.

Jak odeslat ZIP soubor?

Klikněte pravým tlačítkem myši prezentace a vyberte Odeslat > (ZIP) zkomprimovanou složku. Windows vytvoří nový soubor zip a zobrazí se stejným názvem jako soubor PowerPoint. Komprimovaná soubor odešlete určeného příjemce, který můžete pak rozbalte soubor tak, že na ni kliknete. A další otázka, jak poslat větší objem dat? K ukládání a sdílení dat je možné použít i českou službu Capsa.cz. Zdarma je k dispozici prostor o velikosti 1 GB (za jednorázový poplatek ve výši 30 Kč získáte další 4 GB), který můžete sdílet s pěti dalšími uživateli (v případě studentů až s 30 uživateli).

Jak poslat složku fotek?

Fotky si vyber, nakopci do nejake slozky. Na slozku klikni pravym a dej Odeslat a v podnabidce vyber Komprimovana blablabla (ZIP). Vytvori te to jeden soubor, kterej se bude jmenovat podobne tak ja slozka s fotkama. Pokud bude mala, muzes to trapit tim mailem. Jak poslat něco přes úschovnu? Jak odeslat zásilku

cz klikněte na úvodní stránce na tlačítko Poslat. Na další stránce přetáhněte myší do vyznačené oblasti soubory, které plánujete odeslat, případně klikněte na tlačítko Vybrat soubor a na pevném disku či výměnném médiu zvolte požadovaný soubor či více souborů současně.

Jak poslat odkaz na soubor?

Klikněte pravým tlačítkem myši (nebo stiskněte a podržte) OneDrive nebo složku a vyberte Sdílet odkaz OneDrive souboru. ( Pokud používáte OneDrive pro firmy, vyberte Sdílet, vyberte Kopírovat odkaza pak vyberte Kopírovat.) Nyní můžete odkaz publikovat, kdekoli chcete.

By Korff Clingingsmith

Jak velký objem dat lze poslat emailem? :: Jak sdilet plochu?
Užitečné odkazy