Domovská stránka > J > Jak Si Dát Heslo Na Složku?

Jak si dát heslo na složku?

Dostanete se k tomu snadno, ve Vlastnostech souboru/složky přejdete na Rozšíření a tam si vyberete, že chcete zašifrovat (Obecné -> Atributy a zde Upřesnit -> Šifrovat obsah a zabezpečit tak data).

Přečtěte si více

Tak jak uzamknout slozku?

Postup zaheslování je u obou programů téměř totožný. Stačí vybrat soubory, které chcete zaheslovat, a kliknout na ně pravým tlačítkem myši. Následně vyberte možnost Přidat do archivu. V otevřeném okně pak už stačí najít pole s přidáním hesla a máte vyhráno. Jak nastavit počítač pro děti? Spravovat dětské účty můžete tak, že buď v sekci Nastavení-Účty-Rodina a jiní uživatelé klepnete na odkaz Spravovat nastavení rodiny, nebo ve webovém prohlížeči otevřete stránku Vaše rodina. Zde byste měli vidět všechny dětské účty, které spravujete.

Jak zablokovat dětem nevhodný obsah?

Pokud se vám nechce stránky vypisovat, mohla by se vám hodit aplikace i-bezpecne.cz, která umožňuje blokovat přístup na určité internetové stránky. Aplikace obsahuje seznam více než 1 300 000 vytipovaných nevhodných stránek, dělených do kategorií. Blokovat tedy můžete jen kategorie, které uznáte za vhodné. Jak nastavit rodičovský zámek na PC? Málokdo to ví, ale Windows v sobě mají zabudovanou rodičovskou ochranu již v základu. Stačí v Nastavení – Účty – Rodina a jiní uživatelé přidat člena rodiny. Je potřeba mu vytvořit Microsoft on-line účet, kde nastavíte tvar e-mailové adresy.

Jak aktivovat win Defender?

Zapnutí ochrany v reálném čase a do cloudu

  1. Vyberte nabídku Start.
  2. Do vyhledávacího řádku zadejte Zabezpečení Windows.
  3. Vyberte Ochrana & před hrozbou.
  4. V části & ochrany před hrozbou vyberte Spravovat nastavení.
  5. Překlopte každý přepínač v části Ochrana v reálném čase a Ochrana doručená do cloudu je zapnout.
A další otázka, co je windows 10 v režimu s? Windows 10 v režimu S je verze systému Windows 10, která je zjednodušená s ohledem na zabezpečení a výkon a která současně nabízí známé prostředí Windows. Kvůli vyšší bezpečnosti umožňuje používat jen aplikace z Microsoft Storu a vyžaduje Microsoft Edge pro bezpečné procházení.

Jak změnit heslo na Windows 7?

Vyberte spustit > Nastavení > účty > možnosti přihlášení . V části Heslo vyberte Změnit a postupujte podle pokynů. Podle toho, co to je datacentrum? Datové centrum případně serverovna je označení pro specializované prostory pro umístění počítačové techniky serverového typu, která je určena k nepřetržitému provozu. Je to místo, které má serverům a dalším technologickým zařízením zajistit bezproblémový a stabilní provoz bez vlivu z okolí.

Jak funguje šifrování?

Šifrování dat je proces, kterým se nezabezpečená elektronická data převádí za pomoci kryptografie na data šifrovaná, čitelná pouze pro majitele dešifrovacího klíče. Šifrování dat slouží k jejich ochraně proti nežádoucímu zjištění cizí osobou a uplatňuje se při ukládání dat i při jejich přenosu včetně telekomunikace.

By Thaddeus Lichlyter

Jak chránit svůj počítač před viry? :: Jak si zabezpečit počítač heslem?
Užitečné odkazy