Domovská stránka > J > Jak Udělat Kopii Displeje?

Jak udělat kopii displeje?

Stačí zároveň podržet tlačítko pro zamykání mobilu + hlavní tlačítko (domů). Obrazovka problikne a udělá typický zvuk pro focení, tak poznáte, že se fotka vytvořila. Snímek obrazovky naleznete v galerii, kde s ním můžete dále pracovat.

Přečtěte si více

Jak udělat snímek obrazovky Xiaomi?

snímek obrazovky by mělo být možné udělat současným stiskem tlačítek pro snížení hlasitosti + zapnutí telefopnu. Pokud jde o to, jak udělat screenshot na iphone? Pořízení snímku obrazovky na iPhonu

  1. Stiskněte současně boční tlačítko a tlačítko zvýšení hlasitosti.
  2. Rychle obě tlačítka uvolněte.
  3. Po pořízení snímku obrazovky se v levém dolním rohu obrazovky na chvilku objeví jeho miniatura. Klepnutím na miniaturu snímek obrazovky otevřete, přejetím prstem doleva miniaturu zavřete.

Jak udělat screen na Snapchat?

Jak pořídit snímek obrazovky na Snapchatu, aniž by to věděli? (Android a iOS)

  1. Přejděte do Nastavení a najděte možnost Control Center.
  2. Klepněte na něj a vyberte možnost Přizpůsobit ovládací prvky.
  3. Poté stačí přidat možnost záznamu obrazovky a máte hotovo.
Jak udělat kopii obrazovky na mobilu? S tím, jak se domovské tlačítko vytratilo, je tak tím nejpoužívanějším způsobem, jak pořídit snímek obrazovky, v jeden a ten samý moment stisknout tlačítko pro snížení hlasitosti a zamykací tlačítko. Nezáleží na tom, kolik různých způsobů ještě existuje, tento je nejpoužívanější a funguje na každém zařízení.

Jak udělat screenshot v telefonu?

Kombinace tlačítek

Současně na jednu sekundu stiskněte tlačítko napájení a tlačítko snížení hlasitosti a poté je uvolněte. Uvidíte, že obrazovka problikne, čímže je snímek pořízen.
Jak sejmout na obrazovce? Pořízení snímku obrazovky

Stiskněte současně vypínač a tlačítko snížení hlasitosti. Pokud to nefunguje, podržte na několik sekund vypínač. Poté klepněte na Snímek obrazovky.

Jak nastavit screenshot poklepáním?

A kde, můžete možnost poklepání aktivovat? Stačí přejít do Nastavení -> Zpřístupnění -> Dotyk -> Klepnutí na zadní stranu. Dobrou zprávou je, že podobné možnosti má i systém Android, kde je však nutné stáhnout samostatnou aplikaci. Jak nastavit screenshot Poklepanim? Zapnutý funkce klepnutí na zadní stranu

Přejděte do Nastavení > Zpřístupnění > Dotyk a klepněte na Klepnutí na zadní stranu. Klepněte na Poklepání nebo Trojí klepnutí a vyberte akci. Dvojitým nebo trojitým klepnutím na zadní stranu iPhonu pak spustíte nastavenou akci.

Jak udělat screenshot celé stránky Iphone?

Otevřete webovou stránku Safari a současně stiskněte tlačítka Spát si objem Up k zachycení obrazu na obrazovce. Stisknutím otevřete zachycený obrázek z levého dolního rohu obrazovky.

By Edrea Haenchen

Jak udělat snímek obrazovky Huawei? :: Jak Zazipuji složku?
Užitečné odkazy