Domovská stránka > J > Jak Vyříznout Část Videa?

Jak vyříznout část videa?

Vyjmutí části videa

  1. Vyberte Oříznout řádek . V editoru se zobrazí modré pole.
  2. Klikněte do modrého rámečku v místě, kde začíná část, kterou chcete odstranit.
  3. Vyberte možnost Rozdělit.
  4. Zobrazí se modrý pruh. Přetáhněte ho na konec části, kterou chcete odstranit.
  5. Úpravy si prohlédnete kliknutím na Náhled.
  6. Vyberte Uložit.

Přečtěte si více

Jak Ustříhnout video?

Oříznout začátek a konec, přidat hudbu nebo třeba doplnit k němu titulky. To všechno hravě zvládnete i v Zoner Photo Studiu X. Stačí využít nástroj Video, který najdete v modulu Vytvořit. Ještě než ho pustíte, otevřete v programu složku s videoklipy nebo obrázky, ze kterých chcete video sestavit. A další otázka, jak oříznout strany videa? Pokud má vaše video vodoznak, nebo další nechtěné věci, můžete použít Apowersoft Online Video Cropper pro jejich odstranění oříznutím. Někdy můžete potřebovat zobrazit určitý detail vašeho videa. Stačí ho oříznout, aby se diváci soustředili na hlavní obsah! Není potřeba nic stahovat ani instalovat.

Tak jak rozdělit video na jednotlivé snímky?

Krok 1: Běh Windows Movie Maker v počítači najděte horní pás karet a klikněte na Domů > Přidejte videa a fotografie pro import videa. Poté se video rámečky zobrazí v knihovně médií. Krok 2: Vyberte snímek nebo několik snímků, které chcete upravit, a použijte Rozdělit nástroj v Změnit kartu oddělit od ostatních. Jak upravit delku videa? Stříhejte video v jednoduchých krocích

Klikněte na tlačítko "+" pro nahrání videa z vašeho počítače nebo zařízení. Ručně nastavte počáteční a konečný čas videa, tkeré chcete stříhat nebo čas upravte posuvníkem. Zmáčkněte tlačítko "Start" a počkejte, než se soubor zpracuje a poté jej uložte na místní disk.

A další otázka, jak oříznout velikost videa?

https://online-video-cutter.com/ Můžete kliknout Vyberte soubor v horní části a poté vyberte video soubor nebo jednoduše přetáhněte soubor a nahrajte svůj video soubor, který chcete oříznout. Poté klikněte na Plodina tlačítko dole nebo upravit velikost videa ručně. Nakonec klikněte na Uložit. Jak zpracovávat video? Windows Movie Maker – freeware

Program od Microsoftu najdete v balíku Microsoft Essentials. Video umí importovat (z různých zdrojů), stříhat, přidávat efekty, doplnit zvuky, popisky i titulky. Nechybí stabilizace obrazu se třemi předvolbami (dostupné pouze ve Windows 8).

V jakém programu sestříhat video?

Nejlepší programy na střih videa

  1. Adobe Premiere Pro.
  2. Pinnacle Studio Ultimate.
  3. Adobe Premiere Elements.
  4. HitFilm Express.
  5. Sony Vegas Pro.
  6. CyberLink PowerDirector.
  7. Corel VideoStudio Ultimate.
  8. Wondershare Filmora.
Jak na video z dovolené? Existuje ale spousta nástrojů, které nám ušetří čas a nebo dokonce udělá vše za nás. Jedním z nich je online střihová aplikace Magistro. Tento web se mě líbil ze všech vyzkoušených asi nejvíce. Magistro funguje jako online aplikace na webu, je možné stáhnout i program do PC a nebo aplikaci do mobilu.

Můžete se také zeptat, jak oříznout okraje videa?

Ořezávání videí

Free Crop Video je jednoduchý nástroj pro editování rozměrů videí (rozlišení v pixelech), konkrétně formou oříznutí. Prostřednictvím posuvníku a označené části obrazu videa je možné přizpůsobit velikost konkrétní oblasti, která má být odříznuta od původního obrazu.

By Kakalina

Co delat kdyz se dostane voda do notebooku? :: Jak nahrat video do Stories?
Užitečné odkazy