Domovská stránka > J > Jak Vymazat Část Textu Pdf?

Jak vymazat část textu PDF?

Jak odstranit texty PDF online:

  1. Chcete-li začít, přetáhněte soubor PDF nebo jej nahrajte ze zařízení nebo z cloudové služby úložiště.
  2. Vyberte nastavení a klikněte na tlačítko Odebrat text.
  3. Stáhněte si soubor PDF do svého počítače nebo jej uložte přímo do cloudové služby úložiště.

Přečtěte si více

Pokud jde o to, jak obejít heslo v pdf?

K odemčení zaheslovaného souboru můžete použít on-line službu PDFUnlock. Pomocí uvedeného odkazu dokážete odheslovat uzamčený soubor a tak jej můžete přímo otevřít, zkopírovat či uložit. Omezení je pouze co do velikosti souboru a to je 5 MB. Poté je nutná registrace a zaplacení poplatku. Jak Zaheslovat PDF online? Ochrana souboru PDF heslem

Klikněte na tlačítko Vybrat soubor výše nebo přetáhněte PDF do příslušné oblasti. Zadejte heslo a pak ho potvrďte opětovným zadáním. Klikněte na Nastavit heslo. Přihlaste se a chráněný soubor PDF si stáhněte nebo jej sdílejte.

Jak zabránit kopírování v PDF souboru?

Jestliže chcete zakázat tisk i kopírování, nastavte obě volby na Nepovoleno. Kromě toho lze omezit i uživatelské prostředí prohlížeče PDF (typicky Adobe Readeru). To můžete provést na záložce Uživatelské rozhraní, kde můžete uživateli/čtenáři nechat skrýt nabídku, panel nástrojů či ovládací prvky okna. Jaký PDF Editor? Nejlepší editory PDF pro Windows 10

  1. Sejda PDF Editor.
  2. Acrobat Pro DC.
  3. PDF-Xchange Editor.
  4. Editor PDFEscape.
  5. Smallpdf.
  6. Microsoft Word.

Jak odstranit stránku v PDF?

Otevřete PDF v aplikaci Acrobat. V pravém panelu zvolte nástroj Uspořádat stránky. Na sekundárním panelu nástrojů se zobrazí sada nástrojů uspořádání stránek a v oblasti Dokument se zobrazí miniatury stránek. Vyberte miniaturu stránky, kterou chcete odstranit, a kliknutím na ikonu Odstranit stránku odstraňte. Jak připojit PDF do Wordu? Klikněte na místo, kam chcete propojený dokument vložit. Poté v hlavní liště jděte do kategorie Vložení. V ní vyhledejte část s označením Text a klikněte na pole Objekt. Ve vyskakovacím okně klikněte na záložku Vytvořit ze souboru a vyberte PDF dokument, který chcete do Wordu vložit jako propojený dokument.

Jak upravit dokument ve Wordu?

Pokud chcete v dokumentu dělat změny, přepněte do zobrazení pro úpravy, kde můžete přidávat a odstraňovat obsah a dělat další věci, třeba: Přidejte tabulky a obrázky. Použití stylů Úprava formátování Jak upravit sken? S vhodnými programy v pc můžete i naskenovaný dokument dále editovat. Asi nejznámějšími jsou Adobe Acrobat a ABBYY FineReader. Pomocí programu ABBY FineReader můžete dokument nebo obrázek skenovat do různých formátů.

Jak z PDF na JPG?

Převádějte soubory PDF do formátu JPG pomocí aplikace Acrobat

  1. Otevřete PDF v aplikaci Acrobat.
  2. V pravém panelu zvolte nástroj Exportovat PDF.
  3. Zvolte možnost Obrázek jako formát exportu, a pak zvolte možnost JPEG.
  4. Klikněte na položku Exportovat.

By Granthem Ashcroft

Jak aktualizovat Fotky na Macu? :: Jak upravovat dokumenty v PDF?
Užitečné odkazy