Domovská stránka > J > Jak Vyříznout Něco Z Pdf?

Jak vyříznout něco z PDF?

Vyberte nástroj Upravit PDF:

Zvolte Nástroje > Upravit PDF. Nástroj Upravit PDF můžete vybrat také v pravém podokně. Na sekundárním panelu nástrojů klikněte na položku Oříznout stránky.

Přečtěte si více

Může se také zeptat, jak zesvetlit dokument v pdf?

Další možností je nastavit tisk jako Koncept, ale kvalita výtisku bude menší. Taky by to šlo tak, pokud ti to tiskárna neumožňuje, přes nástroj "Snímek" udělat si ty 3 strany jako snímky a ty pak zesvětlit v nějakém editoru fotek a vytisknout. Další možnosti je pdf editor, např. Foxit a upravit přímo tvoje pdf. Jak upravit text v dokumentu? Myší vyberte text, který chcete upravovat. Pokud vybraný text rozdrobený, zaškrtněte volbu Editace > Editovat text v blocích. Poté se zobrazí dostupné vlastnosti textu a můžete vybraný text formátovat podle potřeby. Je možné měnit styl a velikost písma, styl odstavce jako v klasickém textovém editoru.

Jak upravit dokument ve Wordu?

Pokud chcete v dokumentu dělat změny, přepněte do zobrazení pro úpravy, kde můžete přidávat a odstraňovat obsah a dělat další věci, třeba: Přidejte tabulky a obrázky. Použití stylů Úprava formátování Jak začernit text v PDF online? Jak mohu začernit PDF soubory? Vyberte okénko výběru souborů na naší stránce pro výběr PDF souboru, který chcete začernit. Váš PDF soubor bude následně otevřen v speciálním PDF24 editoru. Použijte nástroje tohoto speciálního PDF24 editoru pro začernění PDF souborů.

Jak vymazat část textu PDF?

Jak odstranit texty PDF online:

  1. Chcete-li začít, přetáhněte soubor PDF nebo jej nahrajte ze zařízení nebo z cloudové služby úložiště.
  2. Vyberte nastavení a klikněte na tlačítko Odebrat text.
  3. Stáhněte si soubor PDF do svého počítače nebo jej uložte přímo do cloudové služby úložiště.
Jak v PDF odstranit vodoznak? Odstranění vodoznaků
  1. Otevřete jeden soubor PDF nebo vyberte jeden nebo více dílčích souborů PDF v portfoliu PDF.
  2. Pokud chcete odstranit vodoznaky z více souborů PDF, zavřete všechny otevřené soubory PDF a zvolte možnostNástroje > Upravit PDF > Vodoznak > Odstranit.

Jak obejít heslo v PDF?

K odemčení zaheslovaného souboru můžete použít on-line službu PDFUnlock. Pomocí uvedeného odkazu dokážete odheslovat uzamčený soubor a tak jej můžete přímo otevřít, zkopírovat či uložit. Omezení je pouze co do velikosti souboru a to je 5 MB. Poté je nutná registrace a zaplacení poplatku. Jak si zaheslovat soubor? Ochrana dokumentu heslem

  1. Přejděte na Informace o > >Zamknout dokument > Zašifrovat heslem.
  2. Zadejte heslo a pak ho znovu zadejte, abyste ho potvrdili.
  3. Uložte soubor, abyste se ujistili, že se heslo projeví.

Jak vytisknout PDF chráněné heslem?

Klepněte na soubor PDF, který chcete vytisknout s tím, že jej zvýrazníte a poté klepněte na [OK]. Otevře se dialogové okno [Vlastnosti přímého tisku PDF]. Do okna [Heslo pro PDF:] vpravo dole v dialogovém okně zadejte heslo pro soubor PDF, který chcete vytisknout, a poté klepněte na [OK]. je vytištěn.

By Zug Marseille

Jak upravit tapetu na PC? :: Jak převést hudbu z CD do MP3?
Užitečné odkazy