Domovská stránka > J > Jak Vytisknout Část Obrazovky?

Jak vytisknout část obrazovky?

Postup je následující:

  1. Ve chvíli, kdy na obrazovce je přesně to, co chcete zachytit, stiskněte klávesu Print Screen. Najdete ji u numerických kláves s číslicemi a většinou je na ní nápis Prt Sc.
  2. Otevřete program Malování.
  3. Stiskněte klávesovou kombinaci Ctrl+V.
  4. Tisk z Malování vyvoláte klávesovou kombinací Ctrl+P.

Přečtěte si více

Kam se ukládá Print Screen Win 10?

Windows 10 umí pomocí kláves [Windows]+[Prt Sc] vytvořit screenshot celé obrazovky. Po stisknutí této klávesové zkratky obrazovka krátce problikne a snímek obrazovky potom najdete ve složce »Obrázky\Snímky obrazovky«. Nevýhodou tohoto způsobu je, že se vždy zachytí pouze celá plocha obrazovky. Lidé se také ptají, jak udělat výstřižek z pdf? Zkopírování oblasti PDF (Pouze aplikace Reader DC, nikoli v prohlížeči)

  1. Vyberte možnost Úpravy > Pořídit snímek.
  2. Kolem oblasti, kterou chcete zkopírovat, přetáhněte obdélník a poté uvolněte tlačítko myši.
  3. Stisknutím klávesy Esc ukončete režim Snímek.

Jak zapnout Výstřižky?

Nabídkou soubor jej uložte jako obrázek ve formátu JPG nebo PNG. Kromě dvojice klávesových zkratek však Windows 10 nabízejí specializovaný program určený pro ukládání snímků obrazovky. Jmenuje se Výstřižky a spustíte jej jednoduše vyhledáním v nabídce Start. Ze všeho nejdříve klepněte v jeho liště na tlačítko Režim. Jak udělat screenshot na na HP? Nejjednodušší cestou je stisk klávesy s označení Prt sc, Print Screen (na různých klávesnicích může být mírná odchylka v nápisu, ale vždy byste ji měli poznat). Někdy může být vyžadována kombinace s funkční klávesou Fn.

Jak udělat rychle printscreen?

Otevřete si na obrazovce to, co chcete zachytit. Následně po vzoru ostatních Android telefonů stiskněte tlačítko pro snížení hlasitosti (Volume Down) a tlačítko pro Vypnutí/zapnutí telefonu (Power Button). Následně problikne displej a zobrazí se výsledný obrázek, který můžete okamžitě sdílet či upravit. Co je to screen? Počítačový termín snímek obrazovky (z angl. screenshot) popisuje „zmrazení“ a zkopírování aktuální podoby obrazovky (monitoru počítače) a uložení v paměti počítače nebo i následný záznam na pevný disk v podobě grafického obrázku.

Jak udělat screenshot celé stránky Android?

Po výběru požadované části webové stránky, kterou chcete zachytit, klepněte vpravo dole na fajfku. Poté se otevře editor, ve kterém můžete screenshot ještě upravit. Nakonec stiskněte vpravo nahoře na tlačítko „Další„. A další otázka, jak udělat screenshot iphone se? Pořízení snímku obrazovky

  1. Proveďte některou z následujících akcí: Na iPhonech s Face ID: Stiskněte a pusťte současně postranní tlačítko a tlačítko zvýšení hlasitosti.
  2. Klepněte na snímek obrazovky v levém dolním rohu a potom na Hotovo.
  3. Vyberte „Uložit do Fotek“, „Uložit do Souborů“ nebo „Smazat snímek obrazovky“.

Jak nastavit screenshot poklepáním?

Zapnutý funkce klepnutí na zadní stranu

Přejděte do Nastavení > Zpřístupnění > Dotyk a klepněte na Klepnutí na zadní stranu. Klepněte na Poklepání nebo Trojí klepnutí a vyberte akci. Dvojitým nebo trojitým klepnutím na zadní stranu iPhonu pak spustíte nastavenou akci.

By Keith

Co je Win na klávesnici? :: Jak nainstalovat síťový adaptér?
Užitečné odkazy