Domovská stránka > J > Jak Nahrat Video Do Stories?

Jak nahrat video do Stories?

Vložení do Stories

Pro nahrávání videa do Příběhů stačí buď přejet palcem doprava z hlavní obrazovky Instagramu, nebo kliknout na znak + u vlastního profilového obrázku.

Přečtěte si více

Podle toho, jak z videa udělat boomerang?

Pokud chcete nové funkce vyzkoušet, stačí ve Stories zvolit funkci Boomerang, po natočení videa se v horní sekci zobrazí ikonka smyčky, pod kterou se skrývají nové režimy včetně možnosti ořezávání časových smyček. Jak dát video do Zpomaleneho záběru? V závislosti na používaném modelu můžete nastavit snímkovou frekvenci a rozlišení zpomaleného záznamu. Chcete-li nastavení zpomaleného záznamu změnit, přejděte do Nastavení > Fotoaparát > Zpomalený záznam. Tip: Rozlišení videa a snímkovou frekvenci můžete měnit pomocí rychlých přepínačů přímo při natáčení.

Jak zpracovávat video?

Windows Movie Maker – freeware

Program od Microsoftu najdete v balíku Microsoft Essentials. Video umí importovat (z různých zdrojů), stříhat, přidávat efekty, doplnit zvuky, popisky i titulky. Nechybí stabilizace obrazu se třemi předvolbami (dostupné pouze ve Windows 8).
Jak vystřihnout prostředek videa? Pro ustřižení začátku videa držte levou šipku, a posunujte ji doprava. Pro ustřižení konce videa držte naopak pravou šipku, a posunujte ji doleva. Chcete-li vystřihnout scénu z prostředku videa, jednoduše ho zkraťte šipkami z obou stran.

Jak rozdělit video na snímky?

Krok 1: Běh Windows Movie Maker v počítači najděte horní pás karet a klikněte na Domů > Přidejte videa a fotografie pro import videa. Poté se video rámečky zobrazí v knihovně médií. Krok 2: Vyberte snímek nebo několik snímků, které chcete upravit, a použijte Rozdělit nástroj v Změnit kartu oddělit od ostatních. Jak udělat Slowmotion? Aplikujte efekt zpomalení

Jakmile je video přidáno do časové osy Timeline, klikněte na tlačítko Clip Properties a pro zpomalení rychlosti videa posunujte ukazatel Speed doleva. Experimentuje s ukazatelem a vytvořte si tak super zpomalená videa.

Tak jak snizit kvalitu videa iphone?

Na iPhone App Store je známá aplikace s názvem Video Compress. Jedná se o aplikaci pro iPhone a iPad pro zmenšení videí jednoduchým klepnutím. Exportovaná videa můžete také rychle sdílet. Tak jak udělat zpomaleny záběr? Stáhněte si bezplatnou aplikaci EasySlow.

  1. Stáhněte si bezplatnou aplikaci EasySlow.
  2. Po otevření aplikace věnujte dostatečnou pozornost tutoriálu – představí vám všechny funkce.
  3. Importujte do aplikace předchystané video z galerie nebo jedno natočte přímo v EasySlow.

Jak zrychlit video na iPhone?

Klepnutím na ikonu sdílení v nabídce Safari v dolní části vyvolejte list sdílení. Přejděte úplně dolů a vyberte Změnit rychlost videa. Zobrazí se vyskakovací nabídka, ve které si budete moci zvolit rychlost přehrávání videa. Vyberte požadovanou rychlost a pokračujte dalším krokem.

By Trahern Tutterow

Jak vyříznout část videa? :: Jak vystřihnout část videa iPhone?
Užitečné odkazy