Domovská stránka > J > Jak Udělat Screenshot Na Pc Lenovo Notebooku?

Jak udělat screenshot na PC Lenovo notebooku?

Snadno, stačí stisknout klávesu s výmluvným názvem Printscreen, někdy také označenou zkratkou PrtScr nebo Prt Sc. Pozor, u některých notebooků bude potřeba využít kombinaci kláves v podobě Fn + PrtScr. Poznáte to většinou tak, že je zkratka PrtScr napsána malým písmem.

Přečtěte si více

Jak udělat Print Screen na Lenovu?

K dispozici jsou dvě možnosti:

  1. Přímo stiskněte klávesu PrtSc a poté otevřete Malování > Vložit .
  2. Stisknutím kombinace kláves Fn + PrtSc povolíte nástroj pro vystřihování.
Jak Vystrihnout obrazovku? Stiskněte kombinaci kláves CTRL + PRTSCN. Celá obrazovka zešedne včetně otevřené nabídky. Vyberte Režimnebo v dřívějších verzích Windows vyberte šipku vedle tlačítka Nový. Vyberte druh odsátí a potom vyberte oblast snímku obrazovky, kterou chcete zachytit.

Tak jak se dělá print screen?

Stiskněte na klávesnici klávesu PrintScreen (Prt Sc nebo Prt Scr). Jste-li na notebooku, může být nutné stisknout kombinaci kláves Fn+Prt Scr. Tato kombinace vyfotí, co máte momentálně na obrazovce a uloží do paměti (tzv. schránky). Kam se ukládají fotky z Print Screen? Stačí použít Win + Print Screen a screenshot se objeví ve složce Pictures/Screenshots neboli Obrázky/Snímky obrazovky. Samotné Print Screen stále ukládá do Schránky (clipboardu).

Podle toho, jak udělat print screen samsung?

Je jím stisk hardwarového tlačítka pro vypnutí a zapnutí současně s tlačítkem pro snížení hlasitosti. U některých telefonů, které mají ve spodní části displeje hardwarové tlačítko Domů, se screenshot tvoří stiskem tohoto tlačítka současně s tlačítkem vypnutí/zapnutí. Lidé se také ptají, jak udělat screenshot na samsung galaxy tab? Stiskněte současně hardwarové tlačítka pro vypnutí/zapnutí zařízení a tlačítko Domů.

Pokud jde o to, jak udělat snímek obrazovky na telefonu?

Pořízení snímku obrazovky

  1. Stiskněte současně vypínač a tlačítko snížení hlasitosti.
  2. Pokud to nefunguje, podržte na několik sekund vypínač. Poté klepněte na Snímek obrazovky.
  3. Pokud ani jedna možnost nefunguje, přejděte na web podpory výrobce telefonu, kde najdete nápovědu.
Jak udělat screen na Snapchat? Metoda 6: Zachycení snímku ze sekce Nedávné aplikace

Krok 1Přejděte na Snímek, který chcete na svém smartphonu zachytit podle potřeby. Krok 2Poté můžete stisknout tlačítko nedávné aplikace, které zobrazí všechny naposledy použité aplikace jako miniatury. Krok 3Screenshot chat rychle a zavřete aplikace.

Jak kopírovat výřez obrazovky?

Málo známý trojhmat: Win + Shift + S

Sejmout, oříznout, zkopírovat to schránky. Stačí k tomu stisknout trojhmat: Win + Shift + S. Připomínáme, že funkční klávesy Win a Shift lze přidržet, klávesu S pak pouze stisknout. Zkratka Win + Shift + S nabídne okamžitý ořez snímku obrazovky.

By Shipley Nicieza

Jak udělat screenshot na Xiaomi? :: Jak udělat snímek obrazovky Apple?
Užitečné odkazy