Domovská stránka > J > Jak Udělat Screenshot Na Xiaomi?

Jak udělat screenshot na Xiaomi?

Nejjednodušším způsobem je kombinace tlačítek na bočním panelu:

  1. Otevřete aplikaci, web nebo nabídku, kterou chcete vyfotit.
  2. Poté současně stiskněte a krátce přidržte tlačítko snížení hlasitosti a tlačítko pro zapnutí/vypnutí telefonu (obě najdete hezky pod sebou na pravém bočním panelu).

Přečtěte si více

Jak se dělá snímek obrazovky na notebooku?

Nejjednodušším způsobem je vytvořit screenshot (printscreen) celé obrazovky. Stačí na klávesnici najít tlačítko PrintScrn. Často se nachází nad šipkami (v případě klasické klávesnice), nebo někde v pravé horní části klávesnice v případě notebooku. Tlačítko PrintScrn stiskněte, i když se na první pohled nic nestane. Jak se dělá screenshot na LG? Současným stisknutím a podržením tlačítka napájení a tlačítka zeslabení pořídíte snímek obrazovky.

Také, jak udělat snímek obrazovky na iphone?

Pořízení snímku obrazovky na iPhonu

  1. Stiskněte současně boční tlačítko a tlačítko zvýšení hlasitosti.
  2. Rychle obě tlačítka uvolněte.
  3. Po pořízení snímku obrazovky se v levém dolním rohu obrazovky na chvilku objeví jeho miniatura. Klepnutím na miniaturu snímek obrazovky otevřete, přejetím prstem doleva miniaturu zavřete.
Když to vezmeme v úvahu, kam se ukládá print screen win 10? Windows 10 umí pomocí kláves [Windows]+[Prt Sc] vytvořit screenshot celé obrazovky. Po stisknutí této klávesové zkratky obrazovka krátce problikne a snímek obrazovky potom najdete ve složce »Obrázky\Snímky obrazovky«. Nevýhodou tohoto způsobu je, že se vždy zachytí pouze celá plocha obrazovky.

A další otázka, jak ulozit vystrizek?

Otevření nástroje Výstřižky a pořízení screenshotu

  1. Stiskněte klávesu s logem Windows + Shift + S. Zatímco budete vybírat oblast výstřižku, plocha ztmavne.
  2. Obdélníkový režim je vybraný ve výchozím nastavení.
  3. Snímek obrazovky se automaticky zkopíruje do schránky.
Jak udělat Print Screen na Androidu? S tím, jak se domovské tlačítko vytratilo, je tak tím nejpoužívanějším způsobem, jak pořídit snímek obrazovky, v jeden a ten samý moment stisknout tlačítko pro snížení hlasitosti a zamykací tlačítko. Nezáleží na tom, kolik různých způsobů ještě existuje, tento je nejpoužívanější a funguje na každém zařízení.

Podle toho, jak udělat print screen na tabletu?

Pořiďte snímek obrazovky nebo snímek obrazovky

Chcete-li zachytit obrazovku tabletu, stiskněte a podržte obě tlačítka zapnutí / vypnutí a snížení hlasitosti po dobu tří sekund nebo dokud neuslyšíte cvaknutí spouště fotoaparátu.
Jak natacet obrazovku na Samsungu? Přejeďte prstem dolů z horní části obrazovky, abyste otevřeli Panel rychlého spuštění. Poté klepněte na Záznam obrazovky, abyste funkci aktivovali. Krok 2. Vyberte možnost nastavení zvuku a klepněte na Spustit nahrávání.

Podle toho, jak vyfotit obrazovku samsung a52s?

Jak pořídit snímek obrazovky Samsung Galaxy A32, A42, A52 a A72 pomocí tlačítek. Další věc, kterou byste měli udělat, je současně stisknout boční tlačítko „snížení hlasitosti“ společně s tlačítkem „Napájení“.

By Thorr

Jak zachytit obrazovku? :: Jak udělat screenshot na PC Lenovo notebooku?
Užitečné odkazy