Domovská stránka > J > Jak Fotit Auru?

Jak fotit auru?

Co byste ještě měly vědět

  1. Čím více barev v auře je, tím více jste rozhárané uvnitř i v životě. Čím je barev méně, tím jste stabilnější.
  2. Každá barva v auře znázorňuje určité dispoziční předpoklady. Aura, která má jednu barvu je principiálně lepší pokud tyto barvy jsou jasnější a zářivější.

Přečtěte si více

Jak změřit auru?

Podle profesionálního astrologa vyzařují bříška prstů ruky bioenergetická pole celého těla, takže z nich pomocí přístroje získáváme informaci o celkovém stavu aury a funkčnosti všech sedmi čaker od té první z oblasti kostrče, která se v auře projevuje červenou barvou, až po čakru korunní znázorněnou fialovou barvou. Kde si nechat vyfotit auru? Focení aury a měření čaker

  • Varianda A – cena jednoho měření je 999 Kč Po změření obdržíte 15 ti stránkovou formu vašeho výsledku včetně fotografií.
  • Varianda B – cena jednoho měření s výkladem Karmického životního úkolu je 1 499 kč
  • Měření lze objednat mailem na adrese astrolog(zavináč)astrosfera.cz.

Jak vypadá moje aura?

Elektromagnetické částice fyzické vrstvy aury (vrstva nejblíže u těla) snadno ucítíte, když intenzivně třete dlaně o sebe a potom je od sebe pomalu a jemně oddělíte. Ucítíte magnetický tah. JSOU V AUŘE VIDĚT NĚJAKÉ TVARY? V auře se pravidelně vyskytují nerovné tvary, pruhy, zakroucené čáry a skvrny. Jak se naučit vidět auru? Auru vidíme letmo – nezíráme na ni. Světlo: K vidění aury potřebujete především dobré měkké světlo, nikoli uměle zatlumené, avšak přirozeně měkké světlo. Je důležité, abyste nebyli oslněni. Nejlepší je, když světlo vychází zezadu nebo z prostoru nad vámi.

Jak lze vidět čakry?

Ty se nacházejí v blízkosti žláz s vnitřní sekrecí. Běžným pohledem na tělo člověka čakry nevidíme, avšak můžeme je spatřit svým „vnitřním zrakem“. Můžeme svůj zrak vytrénovat tak, že začneme vidět čakry a energetické obaly těla – auru. Každý má tuto schopnost, jen ji většina lidí nepoužívá a má ji zakrnělou. Jak si otevřít čakry? Jak otevřít hrdelní čakru (světle modrá).

  1. Sedněte si na kolena, uvolněte se a narovnejte ramena.
  2. Spojte prsty dovnitř dlaně a palce nechejte nahoře.
  3. Zaměřte se v mysli na svoji hrdelní čakru a na to, co pro vás znamená.
  4. Tiše, ale zřetelně vyslovujte „ham“.

Jak funguje Aura?

Aura má být energetická struktura, kterou spoluvytvářejí vnitřní prána, neboli energie Paramátmy), kterou využívá átma, a vnější prána přijímaná čakrami a je projevem životních aspektů v energetickém poli. Jsou zde přítomny veškeré emoce, myšlenky, představy, zkušenosti i záměry, které člověk má. Tak jak poznam že vidím auru? Děti vidí auru velmi snadno. Tyto zážitky často zobrazují ve svých kresbách, kdy například kolem postav vytvářejí stíny různých barev. Ty většinou odrážejí jemné energie, které děti kolem postav vnímaly.

Jak zjistit barvu aury?

Každá barva má své číslo, a to můžete zjistit pomocí data vašeho narození. Sečtěte jednotlivá čísla 2+5+5+1+9+7+7. Pak sečtěte cifry z výsledku, dokud nezůstane jednociferný výsledek: 3+6 = 9. Výsledek je 9 a vaše aura bronzová.

By Monti

Jaké jsou aury? :: Jak udělat screenshot celé stránky Android?
Užitečné odkazy