Domovská stránka > J > Jak Udělat Screenshot Celé Stránky Iphone?

Jak udělat screenshot celé stránky iPhone?

Otevřete webovou stránku Safari a současně stiskněte tlačítka Spát si objem Up k zachycení obrazu na obrazovce. Stisknutím otevřete zachycený obrázek z levého dolního rohu obrazovky.

Přečtěte si více

Lidé se také ptají, jak nastavit snímek obrazovky?

Kombinace tlačítek

Současně na jednu sekundu stiskněte tlačítko napájení a tlačítko snížení hlasitosti a poté je uvolněte. Uvidíte, že obrazovka problikne, čímže je snímek pořízen. Je možné jej okamžitě sdílet ze zobrazené lišty, která se na displeji zobrazí po úspěšně provedeném snímku (tlačítko zcela vpravo).
Můžete se také zeptat, jak udělat printscreen bez tlačítka? Pokud vaše zařízení tlačítko nebo klávesu PRTSCN nemá, můžete pomocí kombinace kláves FN + klávesa s logem Windows + MEZERNÍK pořídit screenshot, který pak můžete „vytisknout”.

Podle toho, jak udělat snímek obrazovky xiaomi?

snímek obrazovky by mělo být možné udělat současným stiskem tlačítek pro snížení hlasitosti + zapnutí telefopnu. Jak udělat výřez z obrazovky? Používání nástroje Výstřižky, když máte myš a klávesnici:

  1. Stiskněte klávesu s logem Windows + Shift + S. Zatímco budete vybírat oblast výstřižku, plocha ztmavne.
  2. Obdélníkový režim je vybraný ve výchozím nastavení.
  3. Snímek obrazovky se automaticky zkopíruje do schránky.

Podle toho, jak screenovat celou stránku?

Postup je pak obdobný:

  1. Přejděte na stránku, jejíž snímek chcete pořídit.
  2. a) Stáhněte horní lištu, kde se nachází widget Snímku obrazovky a klepněte na něj.
  3. Okraj displeje krátce blikne bílou barvou a uslyšíte zvuk fotoaparátu.
  4. V levém dolním rohu se objeví náhled, při kliknutí na něj můžete snímek dále upravovat či sdílet.
Jak Vyscreenovat celou obrazovku? Nejjednodušším způsobem je vytvořit screenshot (printscreen) celé obrazovky. Stačí na klávesnici najít tlačítko PrintScrn. Často se nachází nad šipkami (v případě klasické klávesnice), nebo někde v pravé horní části klávesnice v případě notebooku. Tlačítko PrintScrn stiskněte, i když se na první pohled nic nestane.

Jak udělat screenshot celé stranky?

Otevřete v něm webovou stránku, jejíž obrázek potřebujete a stiskněte klávesu [F12]. Spustíte tak nástroj pro vývojáře. Následně stiskněte kombinaci kláves [Ctrl] + [Shift] + [P] a dostanete se do příkazového řádku prohlžeče. Na něm stačí napsat slovo »Screenshot« a pak so můžete vybrat z nabídky dostupných příkazů. Pokud jde o to, jak udělat snímek obrazovky na notebooku? Zachycení screenshotu klávesovou zkratkou

Stiskněte na klávesnici klávesu PrintScreen (Prt Sc nebo Prt Scr). Jste-li na notebooku, může být nutné stisknout kombinaci kláves Fn+Prt Scr. Tato kombinace vyfotí, co máte momentálně na obrazovce a uloží do paměti (tzv. schránky).

Jak natočit obrazovku na PC?

Spusťte program/hru, kterou chcete nahrát, a stiskněte kombinaci tlačítek Win + Alt + R (případně manuálně pomocí Win + G a v otevřeném panelu vlevo nahoře bílé kolečko). Záznam se začne nahrávat, po jeho ukončení ho najdete v cílové složce.

By Valencia

Jak oříznout PrintScreen? :: Jak udělat snímek obrazovky na iphone?
Užitečné odkazy