Domovská stránka > J > Jak Udělat Screenshot Na Asus?

Jak udělat screenshot na Asus?

Stiskněte současně tlačítko pro zapínání telefonu a snížení hlasitosti. Tímto uděláte screenshot (snímek obrazovky).

Přečtěte si více

Jak udělat snímek obrazovky na PC?

V závislosti na hardwaru můžete použít klávesu s logem Windows + PRTSCN jako klávesovou zkratku pro pořízení screenshotu obrazovky. Pokud vaše zařízení tlačítko nebo klávesu PRTSCN nemá, můžete pomocí kombinace kláves FN + klávesa s logem Windows + MEZERNÍK pořídit screenshot, který pak můžete „vytisknout”. Můžete se také zeptat, jak ofotit obrazovku? Pořízení snímku obrazovky

  1. Přejděte na obrazovku, kterou chcete zachytit.
  2. V závislosti na telefonu: Stiskněte současně vypínač a tlačítko snížení hlasitosti.
  3. V levém dolním rohu se nachází náhled snímku obrazovky. Na některých telefonech najdete ikonu snímku obrazovky.

Jak udělat snímek části obrazovky?

Zachycení výstřižku nabídky

Stiskněte kombinaci kláves CTRL + PRTSCN. Celá obrazovka zešedne včetně otevřené nabídky. Vyberte Režimnebo v dřívějších verzích Windows vyberte šipku vedle tlačítka Nový. Vyberte druh odsátí a potom vyberte oblast snímku obrazovky, kterou chcete zachytit.
Jak si vyfotit obrazovku v mobilu? Otevřete obsah, který chcete snímat. Současně na jednu sekundu stiskněte tlačítko napájení a tlačítko snížení hlasitosti a poté je uvolněte. Uvidíte, že obrazovka problikne, čímže je snímek pořízen.

Jak udělat screenshot na Blackberry?

Prvním je kombinace tří tlačítek: Shift, Command a 4, po čemž se myš promění v nástroj pro výřez, a vy pak myší zaměříte pouze část obrazovky, kterou chcete zaznamenat. Jak udělat screen na Snapchat? Metoda 6: Zachycení snímku ze sekce Nedávné aplikace

Krok 1Přejděte na Snímek, který chcete na svém smartphonu zachytit podle potřeby. Krok 2Poté můžete stisknout tlačítko nedávné aplikace, které zobrazí všechny naposledy použité aplikace jako miniatury. Krok 3Screenshot chat rychle a zavřete aplikace.

Pokud jde o to, jak udělat print screen na hp?

Nejjednodušší cestou je stisk klávesy s označení Prt sc, Print Screen (na různých klávesnicích může být mírná odchylka v nápisu, ale vždy byste ji měli poznat). Někdy může být vyžadována kombinace s funkční klávesou Fn. Jak se fotí obrazovka na notebooku? Snadno, stačí stisknout klávesu s výmluvným názvem Printscreen, někdy také označenou zkratkou PrtScr nebo Prt Sc. Pozor, u některých notebooků bude potřeba využít kombinaci kláves v podobě Fn + PrtScr.

Jak zaznamenat video z obrazovky?

Jedním z nejlepších řešení pro nahrávání obsahu obrazovky je bezplatný a otevřený software OBS Studio. K jeho výhodám patří fakt, že je dostupný pro zařízení s operačními systémy Windows, macOS i Linux.

By Gus Norkaitis

Jak se dělá screenshot na Samsung? :: Jak udělat rychle PrintScreen?
Užitečné odkazy